O TÂRGOVIȘTEANCĂ PRINTRE REMARCATELE TABEREI DE VARĂ  DE FOTBAL FEMININ, DE LA CONSTANȚA

Date:

În perioada 11-16 iunie, la Constanța, s-au reunit cele mai bune junioare de fotbal U11 ale cluburilor participante în Campionatul Național de Junioare U11. Zece cluburi au trimis una sau mai multe junioare la malul mării pentru a avea parte de o sesiune dinamică de învățare prin practică.
La această primă tabără de vară au luat parte jucătoare de la: Farul Constanța, ACS Atletic Drobeta, CSM Alexandria, ACS Activ Slobozia, AFC Universitatea Olimpia Cluj, ACS Atletic CS United Bihor, ACS Student Sport Alba Iulia, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, ACS Vasas Femina FC și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște.

În prima zi, participantele au avut parte de un antrenament tehnic pe care au putut să-l pună în practică în zilele ce au urmat. Ulterior, au fost formate echipe, împărțite în grupe de câte două. Pe parcursul celorlalte zile, au fost programate meciuri între ele, fetele reușind să-și însușească atât cunoștințele dobândite în prima zi, cât și să se cunoască mai bine în teren.

La finalul celor 5 zile pline de antrenamente și meciuri, toate jucătoarele au fost premiate pentru parcursul excelent pe care l-au avut pe parcursul zilelor de tabără. S-au acordat și premii individuale pentru fiecare post, în funcție de cum s-au evidențiat pe parcursul întregii săptămâni:

Portar – Ștefan Sofia (ACS Activ Slobozia)
Fundaș – Blaga Bogdana Maria (AFC Universitatea Olimpia Cluj)
Mijlocaș – Balaszi Csenge (ACS Vasas Femina FC)
Atacant – Leța Rebeca (Farul Constanța)
Cea mai tehnică jucătoare – Zegheru Alexia Ioana ( CSS Târgoviște).

Activitățile s-au desfășurate la baza sportivă SNC din Constanța, județul Constanța.

Principalul obiectiv al acestei tabere de vară organizată de Federația Română de Fotbal la categoria de vârstă U11 a fost acela de a aduna în același loc cele mai bune junioare din țară, de le oferi oportunitatea de a se antrena și juca meciuri competitive, care să contribuie la dezvoltarea lor. Totodată, prezența antrenorilor de la loturile naționale, a oferit o șansă extraordinară fetelor aflate la început de drum în fotbal de a se antrena și juca sub coordonarea antrenorilor federali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...