O  școală  nouă s-a finalizat în comuna Malu cu Flori 

Date:

În curând, va fi dată în  folosință noua Școală Gimnazială Malu cu Flori realizată cu finanțare prin POR, anunțul a fost făcut  chiar de edilul Ion Constantin. 

Sunt în  desfășurare  procedurile  de obținere a tuturor autorizațiilor de funcționare.

Este vorba despre un proiect de 5,45 milioane de lei, din care 85% sunt fonduri europene nerambursabile, 13% contribuție din bugetul național și 2% contribuția autorității locale.

180 de copii din localitate urmează să beneficieze de condiții moderne de studiu, o clădire complet renovată și dotată la standarde europene. Componenta de extindere este de asemenea importantă, pentru că le va oferi elevilor spațiul necesar pentru a nu mai fi nevoiți să învețe în schimburi.

” Pentru comuna Malu cu Flori,  sfârșitul anului 2023,  aduce  bucurie, atât, în  sufletele  elevilor din ciclul gimnazial al Școlii Gimnaziale Malu cu Flori, cât și  întregii comunități, prin finalizarea  obiectivului de investiții ,,Modernizare,extindere și dotare Școala Malu cu Flori din satul Malu cu Flori, comuna Malu cu Flori, județul Dâmbovița ”.

Obiectivul de investiții   se reliefează prin creșterea calității educației și prin asigurarea bazei materiale pentru desfășurarea  unui proces educațional modern, de care  copiii din comuna aveau o reală nevoie.  

 Momentan Școala se află în procedura de obținere a autorizațiilor de funcționare  și   în cel mai  scurt timp ,elevii  Școlii Gimnaziale Malu cu Flori vor învăța în școală  nouă.

 A fost un drum lung și anevoios până la finalizarea acestui obiectiv, însă  sprijinul nelimitat al domnului președinte al CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, al doamnei vicepreședinte CJ Dambovita, Luciana Cristea, al domnului director al ADR SUD MUNTENIA, Liviu Mușat , precum și al echipei de implementare a proiectului  ( proiectant , constructor, consultant, personalul din administrația locală) a dus la finalizarea cu succes a investiției.”, a transmis primarul comunei Malu cu Flori, Ion Constantin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GRATUIT Aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

Aplicația de protectia consumatorilor InfoCons este un instrument dedicat...

La Odobești a început curățenia de primăvară!

Pe raza comunei Odobești, salariați din cadrul Primăriei  cu...

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU, DIN NOU LA UN MECI DIN LIGA NAȚIUNILOR

Alina Peșu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima...