O reprezentantă AUR a încercat să intre în Parlament cu patru gloanțe în poșetă!

Date:

Momente de tensiune miercuri dimineața, la una dintre intrările în Palatul Parlamentului. Potrivit reprezentanților Camerei Deputaților, la controlul de rutină, o reprezentantă a AUR, aflată pe lista de invitați a partidului, a încercat să intre în timp ce avea patru gloanțe în poșetă.

Ulterior s-a aflat că   este vorba despre Elena Cîrligeanu, membră în Biroul Național de Conducere al Partidului AUR.

Persoana în cauză a fost  condusă la Secția 17 de poliție pentru verificări. În apărarea sa, Elena Cîrligeanu ar fi spus că sunt suveniruri de la o tragere. La prima vedere par gloanțe trase, nu cartușe dar va fi deschis totuși dosar penal.

I-a luat apărarea chiar liderul AUR, deputatul George Simion:”Fata aia avea breloace , erau gloanțe trase, ruginite, pe care le avea ca suvenir”, a susținut acesta în timpul transmisiunii LIVE pe Facebook.

În urma   incidentului, la Palatul Parlamentului s-a propus suspendarea accesului in cladire a persoanelor fara legitimatie, dar si a autoturismelor fara ecuson în cursul zilei de miercuri, pana după finalizarea dezbaterilor in plen.

Alfred Simonis, liderul Grupului PSD de la Cameră, a declarat că este un incident extrem de grav, fără precedent, care trebuie investigat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mare pericol, conductă de gaz fisurată în localitatea Niculești

Ieri, în jurul orei 08:20, pompierii au fost solicitați...

O locomotivă a luat foc 

Pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în cazul...