O NOUĂ VICTORIE ÎN AMICALE PENTRU ECHIPA TÂRGOVIŞTEANULUI ADI BOGOI

Mihai ROŞOIU
0 0

După victoria cu Internaţional Băleşti (2-0) şi remiza cu Petrolul Bustuchin (1-1), Pandurii Târgu Jiu a câştigat cel de-al treilea amical al iernii, scor 1-0 cu ACSO Filiaşi, prin golul izbutit de Adrian Şut, în minutul 7. La divizionara secundă a debutat şi atacantul Brian Lemac, adus de la „U” Cluj.
„Mai avem nevoie de cel puţin doi-trei fotbalişti. Dacă vor veni jucătorii pe care eu şi antrenorul îi dorim nu o să am nicio emoţie cu retrogradarea. Cunosc nivelul din liga secundă şi dacă voi reuşi să aduc jucătorii cu care sunt în discuţii, nu o să am emoţii”, a spus noul director sportiv al gorjenilor, Emil Dică, după ce Pandurii a semnat cu Moga, Băjan (ambii de la ASA Târgu Mureş), Milenko Skoric (Kolubara Lazarevac) şi C. Ionică (Naţional Sebiş).
Dacă primele două teste s-au disputat pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Târgu Jiu, jocul pe care echipa târ-govişteanului Adrian Bogoi l-a susţinut în această după-amiază a fost găzduit de sinteticul din Motru.
Pentru echipa preluată de Silviu Lung, care în această dimineaţă a încheiat cantonamentul de la Băile Herculane, a fost primul amical al iernii.
Pandurii a mizat pe: Moga – D. Pîrvules-cu, Turda, Celea, Drugă – Raiciu, Skoric, Şut – Tudoran, Dănăricu, Ionică, iar pe parcurs au mai intrat: D. Popescu, Jianu – Vasilescu, Vodă, Băjan, Dodoi, B. Lemac, Dănescu (junior), Marek (junior) şi Măicăneanu (junior) Antrenor: Adrian Bogoi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FLORENTINA IONESCU (CSŞ TÂRGOVIŞTE) ÎN LOTUL ROMÂNIEI DE FOTBAL SUB 17 ANI Naţionala U17 a României, formată din jucătoare născute începând cu 1 ianuarie 2001, vor participa la un stagiu de pregătire în Turcia, alături de naţionala de senioare

Junioarele vor participa la un cantonament centralizat în perioada 31 ianuarie – 9 februarie şi vor disputa două partide amicale cu echipa de senioare a clubului Antalyas-por, conform următorului program: 4 februarie, ora 17:00: Antalyaspor – România U17 6 februarie, ora 17:00: Antalyaspor – România U17 Lotul convocat de antrenorul […]