O nouă sesiune de admitere la şcolile militare de subofiţeri jandarmi

0 0

Tinerii dâmboviţeni interesaţi de o carieră în Jandarmeria Română se pot înscrie începând de luni, 1 octombrie, la sesiunea de admitere organizată în luna ianuarie 2019 la şcolile militare de subofiţeri jandarmi din Drăgăşani şi Fălticeni.
Pentru această sesiune de admitere sunt disponibile:
– 350 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani;
– 350 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni.
Cererile de înscriere pentru admiterea la cele două şcoli de subofiţeri trebuie depuse la Serviciul Resurse Umane până la data de 23 noiembrie 2018.
Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere la examenul de admitere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa din B-dul Regele Carol I, nr. 49 sau telefonic la numărul 0245.640.669, interior 24.535 / 24.407.
Totodată, activităţile desfăşurate pe această linie şi informaţii importante pentru candidaţi vor fi postate pe pagina www.jandarmeri-adambovita.ro, precum şi pe paginile oficiale de Facebook şi Twitter, id: Jandarmeria Dambovita.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Weekend plin de amenzi în Dâmboviţa

In weekend, poliţia dâmboviţeană a fost la datorie pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. In perioada 29-30 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeşean Dâmboviţa au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Pe parcursul celor două zile, poliţiştii au intervenit la […]