O nouă serie de bilete de tratament aşteaptă să fie distribuită

Ş.E.
0 0

tratamentPentru seria a 13-a a acestui an, Casei Judeţene de Pensii Dâmboviţa i-au fost alocate în mod automat 213 bilete de tratament în staţiunile: Covasna, Căli-măneşti, Olăneşti, Căciulata, Slănic Prahova, Tuşnad, Felix, Techirghiol, Sângeorz, Amara, Mangalia, Hercu-lane, Govora, Sovata şi Pucioasa, cu intrare în staţiune în perioada 12 – 15 noiembrie 2013.
„Bilete se pot achiziţiona în perioada 28.10.2013 – 05.11.2013 de la ghişeul Compartimentului „Bilete de tratament”, la parterul instituţiei. Listele cuprinzând beneficiarii acestor bilete au fost deja afişate pe site-ul Casei de Pensii, cât şi la sediu.
De asemenea, Casa de Pensii informează persoanele interesate, care nu au solicitat acordarea unui bilet de tratament în această perioadă, că dispunem de un număr de 54 de bilete disponibile în staţiunile: Govora (4), Slănic Prahova (5), Herculane (13), Lacu Sărat (2), Amara (4), Căciulata (15), Tg. Ocna (2), Văleni de Munte (2), Sovata (1), Ocna Şugatag (2) şi Techirghiol
(4).
Pentru obţinerea unui bilet, îi invităm pe doritori cu documentele necesare (recomandare medicală, cupon pensie, act de identitate, cerere tip) la sediul instituţiei noastre în cel mai scurt timp”, a precizat Daniela Stoenescu, purtător de cuvânt la CJP Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

200 de profesori dâmboviţeni au participat la protestele din Bucureşti

Circa 200 de membri ai Sindicatului Liber Independent Dâmboviţa au participat la acţiunea de pichetare a sediilor Guvernului şi USL. Protestele se înscriu în calendarul stabilit de Colegiul Liderilor FSLI şi sunt urmarea nemulţumirilor perpetuate în ultimii ani. Preşedintele executiv al SLI Dâmboviţa, prof. Emil Poamă, a declarat, recent, că […]