O nouă linie de finanțare dedicată, de această dată, studenților antreprenori! 

Date:

Inițiativa a fost susținută și de societățile antreprenoriale studențești, ai căror reprezentanți au participat la consultările organizate  la sediul ministerului, în prezența secretarului de stat Cătălin Canciu și a echipei de conducere a Direcției Generale de Antreprenoriat și Programe de Finanțare (DGAPF).

„Tinerii sunt o sursă valoroasă de inovare, iar investițiile în afacerile lor sunt, de fapt, investiții într-un viitor mai bun al României” – a fost unul dintre argumentele care au însoțit expunerea inițiativei MAT, în cadrul ședinței.

 Drept urmare, posibilitatea de a finanța societăți nou înființate ale studenților, masteranzilor, doctoranzilor, dar chiar și ale proaspăt absolvenților, prin intermediul programului dedicat incubatoarelor tehnologice și de afaceri, a prezentat un mare interes în rândul invitaților.

Primul pas a fost realizat! În urma discuției aplicate și interactive între cei prezenți la întâlnire, s-a stabilit elaborarea unei forme inițiale de procedură de implementare a viitoarei măsuri de sprijin. Documentul urmează să fie lansat, spre consultare publică, până la jumătatea lunii aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...