Published On: lun, oct. 14th, 2019

O nouă ediţie a Proiectului de prevenire a delincvenţei juvenile „Dincolo de aparenţe”

nichiduta.ro

Proiectul de prevenire a delincvenţei juvenile „Dincolo de aparenţe”, ajuns la ediţia a X-a, este desfăşurat în partene-riat cu Penitenciarul Găeşti, Penitenciarul Mărgineni, Penitenciarul de Femei Ploieşti-Târgşorul Nou, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Facultatea de Drept, Arhiepiscopia Târgoviştei şi Crucea Roşie-Filiala Dâmboviţa.
Structura de prevenire a criminalităţii a organizat o întâlnire cu elevii de la Liceul „Voievodul Mircea” şi Şcoala Gimnazială Vasile Cârlova din Târgovişte, în cadrul Campaniei de prevenire a consumului şi traficului de droguri #SUPRADOZăDESIGURANJă, campanie circumscrisă proiectului „Dincolo de aparenţe”.
În cadrul sesiunilor informativ-preventive, poliţiştii le-au prezentat beneficiarilor ce sunt drogurile şi care sunt riscurile la care se expun.
De asemenea, două persoane condamnate la executarea unor pedepse privative de libertate au împărtăşit elevilor experienţa lor de viaţă, precum şi consecinţele faptelor săvârşite.
Un medic, reprezentant de la Crucea Roşie-Filiala Dâmboviţa, a explicat tinerilor efectele imediate şi pe termen lung ale consumului de droguri.
Totodată, pentru alternative sănătoase de petrecere a timpului liber, elevii au primit sfaturi din partea celor doi invitaţi, sportivi de performanţă, Anca Stoenescu şi Dragoş Pătru.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro