O NOUĂ EDIŢIE A CENTURII TÂRGOVIŞTE

Mihai ROŞOIU

Lumea boxului românesc se va reuni Târgovişte peste o săptămână! Sâmbătă, 14 decembrie, în jur de ora 12.00, va suna din nou gongul la Centura Chindiei.
Cea de-a şasea ediţie a competiţiei va fi găzduită de Sala Sporturilor din Târgovişte, iar organizatorii sunt Clubul Sportiv Târgovişte, Clubul Sportiv Municipal Târgovişte şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dâmboviţa.
Ediţia din acest an se prefigurează multă mai puternică faţă de precedentele, după ce şi-au anunţat prezenţa numeroşi pugilişti, care vor reprezenta cluburi importante din ţară. Potrivit directorul Clubului Sportiv Târgovişte, Alexandru Badea, la turneul pugilistic din acest an „va fi bătălie mare în ring”. Organizatorii vor acorda ca premii câştigătorilor diplome şi medalii. De la o ediţie la alta, Centura Chindiei îşi propune să crească în valoare şi să aducă la Târgovişte cât mai multe nume sonore ale boxului românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Bucuria Darului" în sânul unei familii nevoiaşe din satul Drăgăeşti-Pământeni, comuna Măneşti

În pragul sărbătorilor de iarnă, Crucea Roşie Dâmboviţa încearcă să lumineze sufletele celor nevoiaşi prin „Bucuria Darului”. Împreună cu alţi oameni cu suflet mare şi Primăria Măneşti, Crucea Roşie Dâmboviţa a identificat un nou caz cu probleme de natură socială. Este vorba despre o familie, mamă şi cinci copii cu […]