O lume de poveste la clasa a lll-a, Şcoala Corneşti

0 0

Primul Moş cu tolba plină este Moş Nicolae, despre care se spune că, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, vine la geamuri, vede copiii care dorm şi dacă sunt cuminţi, le lasă dulciuri şi alte daruri în ghetuţe. Moş Nicolae nu se arată niciodată, însă are ajutoare iar povestea darurilor aduse pe furiş copiilor în această noapte a început acum foarte mult timp. Tradiţia se păstrează şi astăzi. Mărturie ne-a fost sosirea mesagerilor lui Moş Nico-lae,deputatul Claudia Gilia şi Nicholas Alexander, la clasa a IlI-a de la Şcoala Corneşti. Pe doamna deputat Claudia Gilia şi cei 18 elevi , îi leagă o prietenie veche. Deputatul Claudia Gilia a fost din nou mesagerul lui Moş Nicolae pentru cei 18 elevi. De cum a intrat pe uşă, Claudia Gilia a fost întâmpinată cu mare bucurie de cei mici şi asta pentru că se cunosc foarte bine.
După revederea plină de bucurie şi emoţie, deputatul Claudia Gilia alături de cei 18 elevi şi doamna învăţătoare Ioana Crudu au iniţiat un atelier de creaţie unde elevii din Corneşti au demonstrat că au mânuţe de aur. Au decupat, lipit, modelat şi desenat cele mai frumoase decoraţiuni de Crăciun.
Ce a urmat a fost de poveste, momentul mult aşteptat când deputatul Claudia Gilia le-a oferit darurile de la Moş Nicolae. Bucurie,emoţie şi zâmbete am putut surprinde pe chipul celor 18 elevi de la clasa a lll-a de la Şcoala Corneşti.
Încântaţi de cadouri, copiii şi-au manifestat deschis muţumirile şi gândurile alese. Copiii au prezentat şi un mic spectacol de cântece şi colinde.
Doamna deputat Claudia Gilia a ţinut să sublinieze că zâmbetele şi candoarea acestor copii sunt daruri preţioase pentru adulţi. Cu greu s-au despărţit de doamna deputat care va revini la Cornesti.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ziua internaţională a Voluntarului la Biblioteca Judeţeană "lon Heliade Rădulescu": "Esenţa schimbării e în tine! Fii voluntar!"

In data de 5 decembrie a fiecărui an este celebrată Ziua internaţională a voluntarilor. Această zi este văzută ca o ocazie unică pentru voluntari şi organizaţii de a celebra eforturile lor depuse de-a lungul unui an, de a împărtăşi cu ceilalţi valorile pe care le preţuiesc şi de a-şi promova […]