O.G. 114 va fi modificată prin asumarea răspunderii guvernului

0 0

Printr-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul liberal de Dâmboviţa Cezar Preda anunţă decizia fermă a Guvernului PNL de elimina acele prevederi ale O.G. 114, care au produs efecte nocive în multe dintre domeniile de activitate. În acest sens, Cezar Preda a redat un pasaj elocvent dintr-o declaraţie a premierului Ludovic Orban: „Guvernul va încerca să realizeze corecţii la Ordonanţa 114, care este un act normativ criminal ce creează probleme grave în toate domeniile de activitate.
Avem două variante: să ne înţelegem cu partenerii noştri, astfel încât să aprobăm modificările pe cale parlamentară – asta este soluţia care, din punctul meu de vedere este cea mai bună. Dacă nu va exista o majoritate sau timpul necesar pentru a putea să fie adoptată de Camera Deputaţilor, ne gândim la angajarea răspunderii guvernului.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmbovita: 3700 de persoane din categoria celor greu ocupabile şi-au găsit un loc de muncă

În primele 10 luni ale anului 2019, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM Dâmboviţa au fost încadrate în muncă 5754 persoane, dintre care 2597 femei.Din totalul persoanelor ocupate până la data de referinţă, 1992 au peste 45 de ani, 1522 au […]