Published On: joi, dec. 5th, 2019

O.G. 114 va fi modificată prin asumarea răspunderii guvernului

nichiduta.ro

Printr-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul liberal de Dâmboviţa Cezar Preda anunţă decizia fermă a Guvernului PNL de elimina acele prevederi ale O.G. 114, care au produs efecte nocive în multe dintre domeniile de activitate. În acest sens, Cezar Preda a redat un pasaj elocvent dintr-o declaraţie a premierului Ludovic Orban: „Guvernul va încerca să realizeze corecţii la Ordonanţa 114, care este un act normativ criminal ce creează probleme grave în toate domeniile de activitate.
Avem două variante: să ne înţelegem cu partenerii noştri, astfel încât să aprobăm modificările pe cale parlamentară – asta este soluţia care, din punctul meu de vedere este cea mai bună. Dacă nu va exista o majoritate sau timpul necesar pentru a putea să fie adoptată de Camera Deputaţilor, ne gândim la angajarea răspunderii guvernului.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro