O ECHIPĂ… ALTFEL! Şase dintre componentele Municipalului şi antrenorul Nini le-au destăinuit copiilor câteva dintre secretele baschetului

Mihai ROŞOIU

csmAndreea Huţanu, Romina Filip, Jillian Robbins, Jori Davis, Florina Paşcalău şi Kseniia Tikhonenko, alături de antrenorul Florin Nini, au răspuns invitaţiei copiilor din două clase ale Şcolii Coresi din Târgovişte, de a le dezvălui câteva dintre secretele sportului cu mingea la coş. Cele 6 proaspete câştigătoare ale Cupei României au poposit aproape o oră la Sala Polivalentă şi au reuşit să îi captiveze pe micuţii prezenţi aici cu aruncările precise şi cu sfaturile despre cât de importantă este mişcarea pentru sănătatea lor.
Mai mult, jucătoarele Municipalului au organizat rapid un concurs de aruncări libere, câştigat de echipa americancei Jillian Robbins. Târgoviştencele s-au fotografiat alături de copii şi le-au arătat ultimul trofeu câştigat de echipa dâmboviţeană, Cupa României, ediţia 2012 – 2013!
Evenimentul a avut loc cu ocazia programului cunoscut ca „Şcoala Altfel” şi a fost apreciat atât de copiii care au participat la acţiune, cât şi de părinţii care i-au urmărit din tribunele Sălii Sporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4-a; Etapa a 22-a Derby de zile mari la Fieni

Această etapă (a 22-a) este dominată de derbyul de sub Leaota dintre Atletic Fieni şi Gloria Corneşti. Se pare că C.S. Conţeşti nu va veni la A.S. Doiceşti. Se zice că nu va mai participa la competiţie. E de urmărit! Interesant este şi meciul „dintre sonde”, unde protagoniste sunt Flacăra […]