O ALTFEL DE ÎNTÂLNIRE!

Sala Polivalentă a găzduit o altfel de întâlnire între reprezentanţii CSM Târ-govişte şi beneficiari din cadrul centrelor rezidenţiale ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa.
Antrenorul echipei de baschet, Cătălin Tănase, baschetbalista Larisa Toma şi căpitanul echipei de volei, Diana Calotă au discutat cu adolescenţii despre importanţa practicării sportului în viaţa fiecăruia dintre noi, despre ceea ce înseamnă munca de sportiv, competiţiile sportive, spiritul de echipă şi ambiţia de a face performanţă. S-a pus accent pe ideea de echipă, despre cât de important este suportul colegilor pe teren şi despre prieteniile legate între coechipieri şi despre toate avantajele şi responsabilităţile pe care le au sportivii.
Tinerii au pus nenumărate întrebări, au vorbit despre sporturile pe care le practică, iar discuţia s-a desfăşurat într-un cadru amical, pe un ton prietenos. La final, Larisa Toma i-a îndrumat pe copii pentru a face cele mai bune aruncări la coşul de baschet şi s-au distrat împreună.
Întâlnirea a avut ca scop atragerea tinerilor din sistemul de protecţie către sporturile de echipă. Astfel îşi pot consuma energia în sens pozitiv, pot învăţa să îi tolereze mai uşor pe cei din jur şi să îi accepte alături.
CSM Târgovişte îi va sprijini necondiţionat pe copiii din sistemul de protecţie care îşi doresc să practice sport şi să facă performanţe în domeniul sportiv!

One thought on “O ALTFEL DE ÎNTÂLNIRE!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Căile luminii Entropiile, de George Coandă, Editura Bibliotheca

Căutările fac parte din codul vizibil, dar şi din cel invizibil al poeziei, al tuturor formelor în care îşi disponibilizează mesajele şi le face să fie cât mai vizibile, sau le aşază în formule care construiesc o spunere coerentă, bine conturată şi alcătuită într-un corp, într-unul care îşi caută şi […]