Nunţi, botezuri, alte paranghelii -posibil după jumătatea lunii august

0 0

Marcel Vela, şeful MAI, a declarat că nu se vor putea organiza nunţi cu sute de per-soane,botezuri ori alte asemenea petreceri după 15 mai, precind însă că este posibilă o relaxare în luna august, astfel încât să fie permisă participarea a mai mult de opt persoane la astfel de evenimente.
„Cu părere de rău nu pot da un răspuns pozitiv pentru că nunţile românilor în perioada în care chiar dacă se relaxează în 15 mai condiţiile de reţinere, de comprimare a unor posibilităţi de a ne mişca liber, de a fi alături de cei dragi, aceste condiţii nu se vor relaxa sută la sută. Individual probabil vom avea dreptul la această mişcare de a ne duce, a ne relaxa, de a ne plimba, de a rezolva câteva probleme individuale, dar, din păcate, presupun eu, nu vă dau un răspuns oficial, nu cred că în 15 mai am scăpat cu totul de acest coronavirus. Nu înseamnă căîn 15 mai virusul s-a oprit şi ia o pauză. Noi va trebui să fim atenţi în continuare, să ne protejăm, să purtăm mască, să avem grijă să ne spălăm pe mâini, să nu stăm mai mult de trei la o discuţie, să respectăm distanţarea socială, anumite activităţi se vor relua în anumitre condiţii”, a spus Marcel Vela.
Asta nu înseamnă că sunt interzise asemenea evenimente. Trebuie respectate însă condiţiile, una dintre acestea fiind participarea a cel mult opt persoane.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte Pro România: "Imediat după 1 Mai, parlamentarii să vină la muncă"

Senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte Pro România, a criticat guvernul liberal pentru lipsa de transparenţă, proasta gestionare a crizei medicale şi lipsa măsurilor de natură să ajute mediul de afaceri, pentru ca economia naţională să se menţină pe linia de plutire. Acesta a acuzat faptul că , prin anumite prevederi (apreciate […]