Nume cunoscute ale teatrului românesc au fost prezente la Potlogi

0 0

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), Alexandru Oprea, a participat la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, la un eveniment cultural menit să pună în valoare complexul istoric şi să aducă arta mai aproape de oameni.Este vorba despre spectacolul de teatru „Fierarii”, oadaptare după opera lui MiloD Nikoli?, în regia lui Horaţiu Mălăele, cu o distribuţie de excepţie: Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu şi Mircea Rusu. Deşi este o comedie, piesa a pus în discuţie problema complexă a consecinţelor marilor evenimente istorice în vieţile mărunte ale oamenilor de rând.
Evenimentul, organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa (CJCD) a adunat în incinta ansamblului de la Potlogi un public numeros, din care au făcut parte organizatorii, echipa CJCD, reprezentată de managerul lonuţ Lăscae, Ovidiu Cârstina, directorul Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” din Târgovişte, primari dâmboviţeni şi reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate din judeţ.
Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, le-a mulţumit tuturor celor care au făcut posibilă desfăşurarea acestui spectacol la Potlogi:
„Le mulţumesc prietenilor noştri artişti, care au urcat în această seară pe scenă, spre încântarea noastră, pentru că au acceptat invitaţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa de a veni la Potlogi. Sper să punem bazele unei noi tradiţii şi spectacole, ca cel care s-a desfăşurat, aici, în această seară, să aibă loc anual, în jurul datei de 15 august.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tabăra Naţională de Sculptură "Vasile Blendea", la final

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), Alexandru Oprea, a participat la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, la vernisajul lucrărilor realizate, în intervalul 1 – 15 august 2019, în cadrul Taberei Naţionale de Sculptură „Vasile Blendea”. Evenimentul organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în parteneriat cu Complexul […]