Numărul locurilor de muncă vacante în Dâmboviţa se menţine constant

Ş.E.

locuri de muncaIn baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate pentru această perioadă 134 de locuri de muncă, din care, şapte pentru persoanele cu studii superioare, 94 pentru persoanele calificate în diverse meserii, iar 33 de posturi se adresează muncitorilor necalificaţi.
Dintre acestea, cele mai solicitate sunt cele de agent vânzări; bibliotecar; consilier juridic; inginer construcţii civile; inspector de specialitate în administraţia publică; referent administraţia publică; contabil; agent comercial; barman; bucătar; confecţioner articole textile; vânzător; controlor calitate; operator mase plastice; şofer autocamion maşină mare tonaj; sudor; lăcătuş construcţii metalice; muncitori necalificaţi.
Dacă nu regăsiţi în listă nici o meserie pentru care aveţi calificare, precizăm că lista este actualizată zilnic în funcţie de ofertele angajatorilor şi de ocuparea locurilor de muncă existente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-A PRELUNGIT PERIOADA DE ÎNSCRIERE LA GRĂDINIŢĂ

Perioada de reîn-scriere în învăţământul preşcolar a fost prelungită până pe data de 25 aprilie, având în vedere că o parte din perioada de reînscriere sa suprapus cu vacanţa de Paşte. Locurile libere după perioada de reînscriere se vor afişa pe data de 25 aprilie, iar înscrierile în învăţământul preşcolar […]