NU SE SCHIMBĂ NIMIC ÎN SISTEMUL DE DISPUTARE AL MECIURILOR DE BASCHET

Mihai ROŞOIU
0 0

În data de 27.01.2021, în urma unui vot online cu 13 participanţi, Consiliul Director al Federatiei Romane de Baschet a hotărât că LNBF şi LNBM vor continua în aceeaşi formă.
În comunicatul de presă, Federaţia Română de Baschet a ţinut să menţioneze faptul că organizarea turneelor din retur va fi acordată altor organizatori decât cei din tur, asta în cazul în care există astfel de solicitări.
În ceea ce priveşte Protocolul Medical, echipele vor fi obligate să efectueze un singur test Covid-19 cu cel mult 48 de ore înainte de începerea partidelor.

  1. Se aprobă cu unanimitate modificarea calendarului de testare din Protocolul Medical FRB dupa cum urmeaza – „In cazul competiţiilor naţionale de baschet organizate în spaţii închise (săli de sport), echipele participante (sportivi, antrenori, membri staff, şofer), precum şi oficialii nominalizaţi pentru meciuri (arbitri, comisari, oficiali masă, statisticieni), vor efectua o testare RT-PCR cu cel mult 48 de ore înainte de data programată pentru începerea turneului (ziua de intrare la hotel în cadrul bulei epidemiologice se consideră data de începere a turneului).”
  2. Se aprobă cu unanimitate ca returul LNBF şi LNBM, ediţia 2020-2021, continuă cu acelaşi sistem competiţion-al folosit pentru faza tur LNBF şi LNBm, cu turnee de câte 2/3 etape.
  3. Se aprobă cu unanimitate ca la atribuirea organizării de turnee din faza retur a LNBF şi LNBM se va ţine cont de următorul aspect – „Organizarea unui turneu din retur va fi acordată unui alt organizator decât cel din tur (în cazul în care exista şi alte solicitări). în cazul în care nu există nici o altă solicitare, atunci echipa respectivă, care a organizat turneul în tur, poate organiza şi turneul din retur, dacă doreşte aceasta.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Împrejmuirea NEMAIIUBITO, IUBIREA, de Gandy- Romulus R. Georgescu, Editura Macarie

Un loc împrejmuit în care paşii nu se pot pierde şi nu se pot rătăci, pe care nu îl pot aşeza pe vreo cale pe cel ce îi transformă în urme. Un loc împrejmuit între ale cărui închideri nimic nu se aşază, dar nimic nu iese, un teritoriu simţit, prevăzut […]