NU MAI E DE JOACĂ! CS Municipal Târgovişte – CSU Alba lulia Astăzi, ora18:00, Sala Sporturilor. Intrare gratuită

Mihai ROŞOIU
0 0

csmPentru prima oara in ultimii ani, Târgoviştea are nevoie de un meci decisiv pentru a accede în finala Ligii Naţionale Feminine de Baschet. În istoria moderna a clubului dâmboviţean, calificarea s-a obţinut, de fiecare data, dup[ un număr minim de jocuri, ceea ce transforma partida cu Alba lulia într-o confruntare cu adevarat speciala.
Duelul de miercuri a fost posibil după ce, la finele saptamânii trecute, elevele lui Florin Nini au pierdut inexplicabil pe terenul grupării din Alba lulia. Eşecul înregistrat de campioana în exerciţiu nu le-a picat foarte bine conducatorilor dâmboviţeni, care vor sa vada o alta faţa a echipei noastre în „decisivul” de la Târgovişte: „E o situaţie noua pentru noi, dar sunt convins ca jucatoarele şi-au descoperit greşelile din meciul de duminica şi nu le vor repeta în faţa propriilor suporteri. Va fi o partida dificila, pentru ca toata lumea ştie care-i miza”, a spus preşedintele Ciprian lugulescu. Alba lulia se bucura de marele avantaj al echipei care nu are nimic de pierdut. Calificarea în semifinalele campionatului, o victorie obţinuta în faţa Târgoviştei şi finala cupei, reprezinta cea mai mare performanţa a formaţiei ardelene în întreaga sa istorie. Cu obiectivul deja depăşit, CSU vine în vechea cetate de scaun cu gândul de a juca meciul vieţii pentru o calificare ce la începutul sezonului parea doar un vis frumos.
Jucătoarele lui Florin Nini s-au pregătit bine în aceste zile şi au datoria de a şterge cu pae care au lasat-o la Alba lulia. Cu sprijinul propriilor suporteri şi beneficiind de valoarea superioara a întregului lot, CS Municipal Târgovişte trebuie să câştige pentru a ajunge în finala.
Şi în celălalt duel din semifinale, UVG lClM Arad şi CSM Satu Mare au nevoie de un meci decisiv pentru stabilirea câştigătoarei.
După Meciurile 1 şi 2 ale Fazei a doua a Play-off-ului LNFB, situaţia este următoare: Meciul 1:
CS Municipal Târgovişte – CSU Alba lulia 74 – 55 (25-14, 21-19, 13-13, 15-9) Meciul 2: CSU Alba lulia – CS Municipal Târgovişte 81 – 79 (25-25, 18-18, 22-14, 16-22)
Meciul 1:
Univ Goldiş lClM Arad – CSM Satu Mare 72 – 57 (24-9, 14-17, 15-10, 19-21). Meciul 2:
CSM Satu Mare – Univ Goldiş lClM Arad
65 – 57 (21-16, 14-12, 14-15, 16-14)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NEAŞTEPTAT Sorana Cîrstea a pierdut în primul tur al întrecerii de la Marrakech (Maroc)

O zi începută prost s-a încheiat bine pentru Alexandra Cadanţu. Învinsă în ultimul tur al calificărilor turneului WTA de la Marrakech (Maroc), ea a intrat totuşi pe tabloul principal din postura de Lucky Loser. leri, din păcate, Sorana Cîrstea, a doua favorită a întrecerii, a fost eliminată în primul tur, […]