Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, şi a intrat într-un cap de pod

0 0

O femeie de 53 ani, din Slatina, judeţul Olt, în timp ce conducea un auto pe DN72, în localitatea dâmboviţeană Dragodana, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabila şi a întrat într-un pod .
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoara a acesteia . La faţa locului au ajuns pompierii şi poliţiştii . Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiţi ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au vehiculul echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, să se intereseze în privinţa condiţiilor meteorologice şi a traseului care urmează a fi parcurs, să adapteze în permanenţă viteza de deplasare la condiţiile de drum şi să nu efectueze manevre periculoase la volan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mediul de afaceri dâmboviţean se bucură de tot sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa

In baza protocolului de colaborare încheiat anul trecut de preşedintele Consilului Judeţean (CJD), Corneliu Ştefan, şi preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa (CCIA), Valentin Calcan, miercuri, 10 martie 2021, au avut loc consultări la sediul administraţiei judeţene, unde au fost identificate nevoile mediului privat dâmboviţean.In acest sens, pentru […]