NOUTĂŢI PENTRU VIITOR SE REVINE LA JUNIORI

S.A.
0 0

Una dintre noutăţile campionatului următor (2013-2014) este faptul că se renunţă la folosirea jucătorilor sub 21 de ani (obligatorie) la nivelul Ligii a 2-a şi a 3-a.
După cum ştiţi, la Liga a 2-a este obligatorie folosirea a doi jucători sub 21 de ani (născuţi în 1991) pe toată durata jocului, iar la Liga a 3-a, 3 jucători, aceştia fiind înlocuiţi tot cu jucători sub 21 de ani. Aşa prevede acum regulamentul. F.R.F. a anunţat că, în ediţia viitoare, va modifica articolul respectiv, care obligă echipele să folosească juniori în loc de jucători sub 21 de ani.
în Liga a 2-a se va folosi un singur jucător junior, iar în Liga a 3-a, 2 juniori, pe toată durata jocului.
Aşadar, din campionatul 2013-2014, mai mult ca sigur F.R.F. obligă echipele din Ligile 2 şi 3 să folosească juniori, adică născuţi în anul 1995 şi mai mici.
Pentru echipele din Liga a 2-a este bine, deoarece au în competiţia naţională (obligatoriu) juniori A şi B, deci au de unde să ia, au unde să-i pregătească pe aceşti juniori. în schimb, la cei din Liga a 3-a este mai dificil, deoarece nu au echipe de juniori A şi B în competiţie şi va trebui să-i ia pe lângă echipă pe aceşti juniori, să-i pregătească pentru ediţia viitoare. în acest sens, la Liga a 3-a va trebui să ai în lot cel puţin 5 juniori, pe parcursul unui campionat. Dacă Liga a 2-a va fi alcătuită din două serii a 14 echipe, sunt mai puţine jocuri oficiale (26), în schimb, la Liga a 3-a vor fi, probabil, 4×18, deci 34 de meciuri.
Vom vedea în curând cum rămâne, ce modificări va aduce F.R.F. la actualul R.O.A.F. în şedinţa COMITETULUI EXECUTIV.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PAS Pucioasa Vrea să întărească defensiva

Formaţia de pe dealul Patrana (antrenori Cristi Duţă şi Ion Şerbănoiu) vrea să întărească apărarea prin aducerea lui Dani Banu (F.C.M. Târgovişte) şi Daniel Neagu (Utchim Găeşti). După toate probabilităţile, va părăsi formaţia din Pucioasa jucătorul Florentin Nicolae. Fundaşul de 23 de ani şi-a manifestat dorinţa de a activa la […]