Noul prefect de Dâmboviţa, Aurelian Popa a depus jurământul de învestire

0 0

Aurelian Popa este noul prefect al judeţului Dâmboviţa iar Antonel Jîjîie este subprefect. În Sala Unirii a Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de învestire a noii conduceri a Instituţiei Prefectului -judeţul Dâmboviţa, care a debutat cu intonarea imnului României.
Citirea Hotărârilor de numire în funcţie a fost făcută de Virgil Guran – consilier de stat pentru ordine publică şi siguranţa cetăţeanului, în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului. În prezenţa şefilor de deconcentrate, conducerii CJ Dâmboviţa, parlamentarilor dâmboviţeni, primarilor şi nu în ultimul rând în prezenţa foştilor colegi de la Primăria Răcari, Aurelian Popa a depus jurământul. Şi Antonel Jîjîie a depus jurământul de învestitură în funcţia de subprefect.
După depunerea jurământului, a luat cuvântul, Virgil Guran – consilier de stat pentru ordine publică şi siguranţa cetăţeanului, în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.
Aurelian Popa, noul prefect al judeţului Dâmboviţa a ţinut să mulţumească Guvernului pentru încrederea acordată, a transmis un mesaj plin de emoţie Familiei Răcari şi nu în ultimul rând a punctat faptul că îşi doreşte o colaborare corectă şi deschisă cu toate instituţiile decon-centrate şi cu autorităţile publice locale atât cât îmi va permite legislaţia.
Nu a lipsit mesajul IPS Nifon, Arhiepiscopul şi Mitropolitul Târ-goviştei,transmis de pr. Ionuţ Ghibanu,vicar eparhial care i-a oferit din partea Arhiepiscopiei şi un dar noului prefect. Aurelian Popa a mai fost prefect al judeţului Dâmboviţa Şi echipa TV PARTENER îi
trasmite noului prefect , Aurelian Popa, mult succes şi putere de muncă
Primarul oraşului Răcari. Marius Caraveţeanu: În Instituţia Prefectului –
judeţul Dâmboviţa, condusă de prefectul
Aurelian Popescu şi subprefectul Antonel Jîjîie, vor fi rezultate deosebite
Primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu alături de o parte din angajaţii Primăriei Răcari şi consilierii PNL Răcari, a partcipat la ceremonia de învestire a noului prefect Aurelian Popa.
A fost un moment plin de emoţie pentru edilul Marius Caraveţeanu, şi asta pentru că a pierdut un om de nădejde din echipa Primăriei Răcari, Aurelian Popa fiind consilierul personal al primarului de la Răcari. Chiar primarul Marius Car-aveţeanu ne-a spus că un ochi plânge, altul râde, a pierdut un om de nădejde din aparatul administrativ dar judeţul a câştigat .
Primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu a ţinut să sublinieze că un lucru extraordinar s-a întâmplat la Prefectura Dâmboviţa şi anume noua echipă de conducere a Instituţiei Prefectului, este una omogenă, experienţa prefectului Aurelian Popa şi cea a suprefectului Antonel Jîjîie,se completează una pe cealaltă, ba mai mult, pe cei doi reprezentanţi ai Guvernului în teritoriu, îi leagă şi o veche prietenie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Întâlniri cu contribuabilii, pe teme ce decurg din constatări ale organelor de control din cadrul ANAF

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, sesiuni de asistenţă a contribuabililor şi a reprezentanţilor acestora, în cadrul cărora vor fi prezentate constatări ANAF selectate ca urmare a inspecţiilor fiscale desfăşurate. Principalele constatări, rezultate din acţiunile de control realizate la contribuabilii persoane juridice, vizează […]