Nouă șoferi beți la volan, dis de dimineață

1 0

Polițiștii au depistat  nouă șoferi beți la volan, dis de dimineață,  în intervalul orar 06:00-08:00, polițiștii de la rutieră au organizat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, prevenirea accidentelor rutiere și depistarea și sancționarea conducătorilor auto care se urcă la volan sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

În cele două ore de acțiune, polițiștii rutieri au aplicat 15 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în cuantum de 14.500 de lei.

Totodată, polițiștii au surprins nouă persoane care conduceau autovehicule în timp ce s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Față de doi dintre șoferi, polițiștii au întocmit dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe, iar față de ceilalți s-a dispus măsura reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile.

Astfel de acțiuni vor continua, obiectivul polițiștilor fiind acela ca fiecare deplasare pe drumul public să se realizeze în condiții de siguranță, fără evenimente rutiere nedorite

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii sunt la datorie pentru a asigura siguranța participanților la mai multe mainfestări publice. 

Jandarmii vor acționa în localitățile Iedera și Vulcana-Băi, precum și în zona Peștera din Bucegi, unde vor avea loc manifestări cultural-artistice/ tradiționale și religioase, astfel: – Festivalul “Iedera, un colț de Rai”; – Ziua comunei Vulcana-Băi și la Hramul Mănăstirii Peștera Ialomiței. Principala misiune a jandarmilor, alături de celelalte structuri […]