Noua conducere a Senatului Universității „Valahia” din Târgoviște

Date:

A  avut loc ședința de constituire a Senatului Universității „Valahia” din Târgoviște și a fost aleasă noua conducere, astfel: președinte: conf. univ. dr. Claudia Gilia, vicepreședinți: prof. univ. dr. Agnes Terezia Erich, conf. univ. dr. Otilia Nedelcu, conf. univ. dr. Radu Cârciumaru și conf. univ. dr. Adrian Țuțuianu.

Pe data de 11 martie 2024, vor avea loc și alegerile pentru rector al Universității Valahia.

Conf.univ. dr.Claudia Gilia îl susține pe conf.univ.dr.Corneliu Sălișteanu,  în  cursa pentru funcția de rector al Universității Valahia. 

Programul managerial, propus de  conf.univ.dr.Corneliu Sălișteanu,  „Deschidere-Dinamism-Dezvoltare 2024-2029” oferă soluții la provocările cu care se confruntă universitatea azi. 

Mesajul din partea conf.univ dr.Claudia Gilia: 

” Mulțumesc tuturor colegilor pentru votul acordat pentru funcția de Președinte al Senatului Universității ”Valahia” din Târgoviște. 

Am parcurs toate etapele în cariera academică în universitatea noastră și este o mare onoare să pot contribui la dezvoltarea instituției din această poziție de conducere.  Vom oferi o atenție sporită cercetării, vom sprijini studenții și cadrele didactice să facă performanță și vom crește numărul de parteneriate cu alte instituții internaționale. Programul managerial, propus de colegul meu, conf.univ.dr.Corneliu Sălișteanu,  „Deschidere-Dinamism-Dezvoltare 2024-2029” oferă soluții la provocările cu care se confruntă universitatea noastră azi. 

Am speranța că acest program va fi asumat de întreaga comunitate academică și că, împreună, vom contribui la dezvoltarea Universității noastre.”, a transmis conf.univ.dr. Claudia Gilia. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...