Non-violența este arma celor puternici!

0 0

Non-violența este arma celor puternici! Spune și tu stop violenței, un proiect inițiat de polițiști pentru prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au inițiat proiectul Non-violența este arma celor puternici! Spune și tu stop violenței ce are ca scop prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar, a absenteismului școlar, a consumului de droguri și substanțe interzise.

De asemenea, un alt obiectiv al proiectului constă în prevenirea și combaterea traficului de persoane, bullying-ului și cyberbulling-ului, precum și dezvoltarea comportamentului asertiv în situații care pot escalada în violență și a a abilităților non-violente de gestionare a conflictelor în rândul elevilor.

În cadrul programului sunt implicați ca parteneri Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Agenția Națională Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dâmbovița.

Primele activități au avut loc, pe parcursul zilei de ieri, la Liceul tehnologic Goga Ionescu și la Școala Gimnazială Pictor Nicolae Grigorescu, ambele din Titu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cinci subofițeri jandarmi – la încheierea mandatului de onoare în instituția “Oamenilor de arme”

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița a avut loc, într-un cadru oficial, activitatea de trecere în rezervă, cu drept la pensie, a cinci subofițeri jandarmi.Cei 5 jandarmi în rezervă, plutonier adjutant șef Bălu Florin, plutonier adjutant șef Militaru Nicolae, plutonier adjutant șef Mateescu Adrian, plutonier adjutant șef Vlaicu […]