Noile producţii -„Crimă şi pedeapsă” şi „Woyzeck”

0 0

Foaierul Teatrului Tony Bulandra a fost gazda unei conferinţe de presă susţinută de directorul Mihai Constantin Ranin alături de invitaţii săi, regizorul rus Dimitri Aryupin şi regizorul roman din Republica Moldova, Dumitru Acriş.
Directorul Teatrului Tony Bulandra, Mihai Constantin Ranin a vorbit pe scurt despre participările teatrului târgoviştean în festivaluri naţionale şi internaţionale şi noilor producţii, care vor aduce un important aport de inedit în repertoriul Teatrului Tony Bulandra. S-a vorbit şi despre premiera „Crimă şi pedeapsă ” ce va avea loc pe 5 decembrie, ora 0:00.
Premiera „Crimă şi pedeapsă ” este pusă în scenă de regizorul roman din Republica Moldova, Dumitru Acriş care este la a patra colaborare cu Teatrul Tony Bulandra Târ-govişte. Sunt angrenaţi 10 actori ai teatrului târgoviştean. Producţia face parte din programul SLAV.
Şi regizorul rus, Dimitri Aryupin lucrează la punerea în scena a piesei ” Woyzeck” . Producţia face parte din programul METIS. , Dimitri Aryupin este un actor şi regizor rus care lucrează mai mult pe graniţa dintre realitate şi vis , tehnica lui fiind o garanţie pentru realizarea unui spectacol captivant.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Semnarea Protocolului de colaborare pentru desfăşurarea unei acţiuni de control la prestatorii de servicii pentru deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie

Ministerul Sănătăţii, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au semnat pe 21 noiembrie 2019, un Protocol de colaborare pentru desfăşurarea unei acţiuni de control la prestatorii de servicii pentru deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie, dar şi la distribuitorii de produse utilizate pentru realizarea unei […]