Noii veniţi la Chindia au lăsat o impresie bună „Lăncierii” domneşti au arătat cine sunt şefii în teren

A.l.

Chiar dacă au câştigat la limită, 2-1 (Bâftoi 3, Honciu 57-Bilciurescu 77), târ-goviştenii au făcut o partidă bună cu Metaloglobus Bucureşti.
Jocul a fost într-un sens spre poartă lui Geantă, apoi Nedelcu. Norocul oaspeţilor a fost că C. Neguţ, Bâftoi, Matei, Cherchez, Neicuţescu şi Stoica nu şi-au reglat tirul. La scorul de 1-0 (gol Bâftoi, min. 3), Matei (27) a şutat în bară, iar Stoica (47) şi Cherchez (52) au ratat din situaţii ideale. Chindia a asaltat careul advers. Insistenţa roş-albaştrilor a fost răsplătită de golul marcat de Honciu (57), 2-0. Nou promovata, Metaloglobus Bucureşti, a construit puţin şi previzibil.
Echipa din Curtea Domnească a stat în atac supunând unui adevărat bombardament poarta bucureştenilor. Cherchez (57), Stoica (71), Cherchez (73-bară), Neicuţescu (75) s-au înscris pe lista ratangiilor. A fost clar cine a fost şeful din teren. Chindia şi-a sufocat adversara. Apoi, surpriză! În plină dominare a târgoviştenilor, Bilciurescu (77) a prins un şut din interiorul careului mare pe care a scris 2-1. Mai mult, vizitatorii puteau egala, dar şutul expediat de Dragomir a trecut peste poarta lui Meilă.
Odată trecut momentul dificil, Chindia şi-a reluat asaltul, dar scorul a rămas neschimbat. S-a ratat mult. „Lăncierii” domneşti au tranşat fără probleme partida cu Metaloglobus. Atacantul Bâftoi (ultima oară la ASA Târgu Mureş, prin CS Baloteşti) este exact pivotul care îi trebuie Chindiei.
Acasandrei (Flacăra Moreni) şi Cernea (Cetatea Deva) sunt muncitori, serioşi şi chiar îndrăzneţi. Matei (Academica Clinceni) poate ajuta Chindia. Neicuţescu (Dinamo juniori) e ca un războinic concentrat, cu simţul golului. Apoi, Ciobotariu (Dinamo juniori) poate deveni stâlpul apărării. Face marcaj strâns, e bun la jocul aerian. Mi-au plăcut Grigore şi juniorul de 17 ani, loniţă. A lipsit Martac (accidentat). După toate posibilităţile, Alin Neguţ se va reîntoarce la FC Aninoasa. E de urmărit dacă vor rămâne la Chindia jucătorii, Cernea şi Matei. Ultimul a lăsat o impresie bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un nume nou pe banca tehnică a Chindiei George Păsărică se ocupă de pregătirea portarilor

De mai bine de o săptămână, pe banca tehnică a Chindiei, a apărut un personaj nou. Este vorba de antrenorul de portari, George Păsărică. Acesta l-a înlocuit pe Cosmin Lunescu. Ultima oară, Păsărică, s-a pcupat de portarii de la centrul de copii şi juniori de la Chindia. l-a ajutat pe […]