NOII EROI AU FĂCUT SPECTACOL

Mihai ROŞOIU

superkombatPolivalenta târgovişteană a fost neîncăpătoare pentru pasionaţii sporturilor de contact, care au creat o atmosferă incendiară vineri seară, la prima gală de superkombat organizată de pro-moterul Eduard Irimia pe meleagurile lui Vlad Ţepeş.
18 luptători de top au făcut show, atât în ring, cât şi în afara acestuia, într-o competiţie care a putut fi urmărită inclusiv în America de Nord, în reţelele tv specializate în astfel de transmisiuni.
Seara a început senzaţional pentru dâm-boviţeni, care au urmărit şi aplaudat o luptă de excepţie reuşită de localnicul Cătălin Sacagiu. Un obişnuit al galelor de K1, târgovişteanul l-a dominat pe bucureştea-nul Florin Niculae, loviturile sale fiind apaludate în picioare de către fanii din tribunele Sălii Polivalente. Deşi impresia generală a fost că Sacagiu a câştigat bătălia cu sportivul din Capitală, arbitrii au decis ca meciul să se încheie la egalitate, ceea ce a nemulţumit publicul târgoviştean. Totuşi, suporterii lui Sacagiu au avut puterea de a-şi aplauda favoritul la finalul meciului deşi decizia arbitrilor ar fi trebuit să-i fie favorabilă lui Cătălin. Dâmboviţa a avut un câştigător la Superkombat New Heroes Târgovişte în persoana găeşteanului Crisitian Ristea. Sportivul pregătit de Daniel Mocanu a obţinut una dintre cele mai spectaculoase victorii ale galei, reuşind să-l trimită în lumea viselor pe Ştefan Szomoru, reprezentant al Şcolii de K1 din Timişoara. Luptătorul legitimat la RespectGym Găeşti a izbutit să-l expedieze la podea pe rivalul său cu un croşeu în bărbie, acesta fiind unul dintre cele două K.O. ale serii de vineri.

Rezultatele Superkombat New Heroes Târgovişte
2013 au fost:
Super-fight – 91 kg

Marsan Yohan (Franţa) vs Bogdan Stoica (TKO)

Super-fight – 95 kg

Zinedine Hameur-Lain (Algeria) vs Andrei Stoica (K.O.)

Super-fight – 65 kg

Kostas Papedelis (Grecia) vs lonuţ Atodiresei (victorie la puncte)

Super-fight – 95 de kg

Kay Bult (Olanda) vs Dănuţ Hurduc (victorie la puncte)

Super-fight – 71 kg Claudiu Bădoi vs Cristian Milea (abandon Cl. Bădoi)
Super-fight – 85 kg Ibrahim El Bouni (Maroc) vs Ciprian Şchiopu (victorie la puncte)
Super-fight – 91 kg

Ştefan Szomoru vs Cristian Ristea (KO)

Super-fight – 81 kg

Daniel Lazăr vs Flavius Boiciuc (victorie la puncte)

Superfight +95 kg

Cătălin Sacagiu vs Florin Niculae (Egalitate)

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sute de şoferi au călcat prea tare pedala de acceleraţie

Zilele trecute, în cadrul campaniei de prevenire a accidentelor rutiere „ALEGE VIAŢA! RESPECTĂ VITEZA LEGALĂ”, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a desfăşurat o serie de acţiuni. În ultimii 15 ani, numărul posesorilor de permis de conducere a crescut semnificativ şi este de aproximativ 5,6 milioane. Poliţiştii rutieri dâmboviţeni au acţionat […]