Noi vizite pe teren, efectuate de preşedintele CJD

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), Alexandru Oprea, însoţit de directorul general al Direcţiei Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, a continuat vizitele de lucru în teren, pentru a verifica stadiul lucrărilor la obiectivele aflate în desfăşurare.
Prima oprire a fost la drumul de legătură DJ 720E Gara Târgovişte Sud – Centura Municipiului Târgovişte, unde preşedintele CJD s-a declarat nemulţumit de ritmul necorespunzător al lucrărilor, în ciuda repetatelor întâlniri prin care executanţilor li s-a cerut să se încadreze în graficele convenite şi să aloce mijloace tehnice adecvate amplorii lucrărilor de executat.
Pentru remedierea problemelor identificate la faţa locului, au fost convocaţi pentru marţi, 13 august 2019, reprezentantul constructorului, proiectantul obiectivului şi dirigintele de şantier.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SOSIRILE TURIŞTILOR IN STRUCTURILE DE PRIMIRE DIN JUDEŢUL DÂMBOVIŢA AU CRESCUT CU 19,5%

În luna mai 2019, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, atât sosirile, cât şi înnoptările în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare din Dâmboviţa, au înregistrat creşteri cu 18,7% şi respectiv cu 11,8%. În ultima lună analizată, au fost 11257 de sosiri înregistrate în structurile de primire […]