NOI PROTOCOALE PENTRU SPECTATORII CARE VOR SĂ INTRE PE STADIOANE

Mihai ROŞOIU

Noile prevederi au fost validate în ultima şedinţă de Comitet Executiv, iar noile documente vor intra în vigoare începând cu 1 iulie 2021.
Cea mai importantă modificare este cea referitoare la accesul spectatorilor pe stadioane: fanii pot ocupa până la 50% din capacitatea maximă, dacă incidenţa cumulată la 14 zile a cazurilor din judeţ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.
Au acces pe stadioane:
Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
De asemenea, organizatorul poate decide desfăşurarea competiţiilor sportive cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spaţiului, dacă toţi participanţii fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV2 cu schemă completă de vaccinare, de la finalizarea căreia au trecut 10 zile.
Odată cu intrarea în vigoare a noilor protocoale, vor fi reluate, cu participarea jurnaliştilor, şi acţiunile de presă de la stadion (conferinţe şi zonă mixtă), în condiţiile prevăzute.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PROGRAMUL CHINDIEI PENTRU TURUL CAMPIONATULUI

La sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, tragerea la sorţi a ţintarului noului campionat al Ligii I, ediţia 2021-2022. Echipa dâm-boviţeană va debuta în al treilea sezon consecutiv pe prima scenă a fotbalului românesc într-o deplasare cu Rapid Bucureşti, la jumătatea lunii viitoare.Iată, mai jos, programul complet al băieţilor noştri în […]