NOI PROBLEME CU SISTEMUL VAR ÎN SUPERLIGĂ

Mihai ROŞOIU
0 0

Având în vedere informațiile din mass-media referitoare la sistemul VAR la meciul FCSB – U Craiova 1948, echipa de implementare VAR în România face următoarele precizări:
Referitor la faza din minutul 53, când s-a verificat abaterea comisă de Dawa în propriul careu, semnalul a intrat pe monitorul VAR de la marginea terenului înainte de a se comuta pe imaginile care trebuiau să vină din mașina VAR. Astfel, pentru câteva secunde, pe monitor s-au văzut imaginile din transmisiunea TV.
Din punct de vedere tehnic, încă mai sunt necesare anumite reglaje. Împreună cu partenerii responsabili de partea tehnică și administratorii stadioanelor, echipa de implementare VAR în România face toate eforturile pentru a se rezolva această situație.
Sistemul VAR implementat în România este unul care îndeplinește toate criteriile FIFA. De asemenea, instruirea arbitrilor și a tehnicienilor VAR s-a făcut conform indicațiilor FIFA și sub supravegherea FIFA.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA 1 - ETAPA A 3 A. REZULTATE ȘI CLASAMENT

Vineri, 29 iulieFC Argeș – U Cluj 3-1 (Ișfan 43, 46, Garita 53 / Ad. Bălan 3)Farul – Chindia 0-0Sâmbătă, 30 iulieFC Voluntari – UTA Arad 3-0 (Nemec 39, Lopes 43, Florea 84)CFR Cluj – CS Mioveni 4-2 (Debeljuh 34, 38, Deac 45+2 pen., Hoban 72 / Rusu 7, 62) […]