Noi ghişee la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa

Prefectura Dâmboviţa, dar şi cu un real sprijin din partea CJ Dâmboviţa, îşi dă tot interesul să asigure condiţii optime de lucru pentru angajaţii Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa, şi nu în ultimul rând pentru cetăţenii care merg să-şi rezolve problemele la ghişeele acestor servicii. Concret, a avut loc o reorganizare, o reamena-jare a spaţiilor din clădirea situată pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 2.
Mai clar, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa a fost mutat în locul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Târgovişte, pe latura din spate a clădirii situată pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 2. Prin această reorganizare acum există patru ghişee: unul de de eliberare paşapoarte şi trei ghişee de primiri documente din care unul cu programare pe bază de bon de ordine şi două ghişee pentru programările online.
Prefectul judeţului, Antonel Jîjîie a ţinut să sublinieze că acum condiţiile de lucru sunt mult mai bune.
La deschiderea noilor ghişee care vor deservi activitatea cu publicul, desfăşurată de Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa – Str. Mircea cel Bătrân, nr. 2, intrarea din spatele clădirii a participat şi comisarul şef de poliţie Claudia Catela Vasile, împuternicit al Directorului General al Direcţiei Generale de Paşapoarte din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Mai multe informaţii despre noile ghişee ale Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa a oferit şeful Serviciului, împuternicit cms. şef de poliţie Anca Apostol.
Pe latura din faţă a clădirii situată pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 2 va funcţiona doar Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dâmboviţa iar pe latura din spate va funcţiona Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dâmboviţa. Cu siguranţă spaţiile sunt mai generoase pentru ambele servicii. La eveniment au mai participat subprefectul Florina Mureşan şi preşedintele CJ, Daniel Comănescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Comerţul cu produse specifice Sărbătorilor Pascale, verificat de poliţişti dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de specialişti de la D.S.V.S.A Dâmboviţa, au acţionat pentru verificarea legalităţii comerţului cu produse specifice Sărbătorilor Pascale. În cadrul acţiunii, au fost verificaţi 21 de agenţi economici şi au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor se ridică […]