Nimic nu este greu când pui suflet

Ş.E.

asistenta socialaŞirul surprizelor făcute de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa a continuat şi săptămâna aceasta. Dacă în urmă cu mai bine de o lună, şase cursante din cele 24 care urmează cursul de calificare manechiură-pedichiură organizat şi susţinut de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, au mers la Centrul din Pucioasa ce aparţine de Direcţia Generală de Asistenţă Socială Socială şi Protecţia Copilului, unde au făcut o mare bucurie doamnelor de vârsta a treia aflate în custodia Centrului, printr-o şedinţă de îngrijire a manichiurei, acum două zile, şase cursante de la acelaşi curs şi 14 cursante de la cursul de frizerie-coafor, au mers la Centrul de Servicii Sociale „Floare de Colţ” Târgovişte, unde au adus un strop de fericire beneficiarelor de acolo. Nu este nevoie să vă povestesc despre explozia de bucurie a tinerelor beneficiare din Centru, dar pot menţiona că emoţia a pus stăpânire deopotrivă pe cursante cât şi pe adolescentele ce urmau să-şi facă o binemeritată şedinţă de frumuseţe. Tunsorile moderne şi împletiturile în trend, au fost la loc de cinste, ca să nu mai vorbim de manechiurile realizate cu mare artă şi pricepere de cursantele doamnei Gina Bucurescu şi Elizei Stoicescu. „Întotdeauna sunt emoţionată pentru elevele mele, fie că susţin un interviu de angajare, după finalizarea cursului, fie că participă la astfel de acţiuni, unde pun în practică ceea ce au învăţat. Dacă nu ai chemare şi nu pui suflet în meseria pe care o faci, oricât talent ai avea nu iese nimic. Am avut numai experienţe frumoase cu fetele de la curs, deoarece munca depusă cu ele a avut finalitate. Mai mult de jumătate dintre cele care participă la cursurile de calificare de până acum, au reuşit să se angajeze sau să-şi deschidă propria afacere”, a precizat Gina Bucurescu.
„În baza parteneriatului încheiat între Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa şi Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, organizăm aceste acţiuni caritabile, ne-a declarat Daniela Stanca, purtător de cuvânt AJOFM Dâmboviţa. La acest moment, AJOFM Dâmboviţa are în derulare trei cursuri de coafor, cu un total de 51 de şomeri şi un curs de manechiură. Activităţile de acest gen vor continua, atât pentru cursurile de manichiură-pedichiură cât şi pentru cele de coafură-frizerie, la alte Centre de Asistenţă din diferitele locaţii ale judeţului Dâmboviţa”, a mai precizat Daniela Stanca.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RATĂRILE NU SE CONTABILIZEAZĂ! F.C. Municipal Târgovişte - Juventus Bucureşti 0 - 1 (0-1)

Stadion: Academia de Fotbal Spectatori: 300 A marcat: A. Voinea(min. 30) F.C.M.: Bica – Neagu, Coman, I. Anghel, Cernea -Gâldău (cpt), Timofte – Daia (25. Mădăran – 83. Dogaru), Mândru (46. Leţu), Popa – Dragnea (63. Lungeanu). Antrenoi: CostelDiaconu Juventus: Ştef -Delcea, Zeciu, Wincentowicz, Ene – Burlacu, Rotaru, A. Voinea […]