Niculina Sandu, Claudiu Dumitrescu şi Adrian Ţuţuianu au vorbit despre problemele şi noutăţile din sistemul sanitar dâmboviţean

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută de PSD Dâmboviţa, au fost prezenţi: Niculina Sandu, directorul CJAS Dâmboviţa, dr. Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi nu în ultimul rând senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa. Niculina Sandu, directorul CJAS Dâmboviţa, a vorbit despre noutăţile din sistem dar totodată a şinut să abordeze şi subiectul legat de Cardul de sănătate care se schimbă. Urmează să tipărească noi carduri de sănătate pentru că unele documente vor expira.
Primele carduri emise îşi pierd anul acesta valabilitatea, fapt pentru care vor fi înlocuite cu altele noi.Asiguraţii le vor primi tot prin intermediul Poştei Române, iar dacă nu le vor sosi la timp vor putea utiliza vechile carduri.
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu a vorbit despre problema salariilor . Acesta a afirmat că la nivelul unităţii spitaliceşti pe care o conduce doar 470 de angajaţi- brancardieri, asis-tistenţi şi infirmiere au înregistrat pierderi la salarii. Mai mult, managerul a afirmat că deja a găsit o prevedere legală prin care această problemă poate fi soluţionată pe plan local.
Şi preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu a vorbit despre problema salariilor în sănătate. A avut un mesaj foarte clar către personalul medical şi anume: să-şi facă treaba să dea dovada de empatie faţă de bolnavi şi să nu condiţioneze actul medical.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Întâlnire de lucru între deputatul Claudia Gilia şi Lucia Florentina Kemokai, viceconsul al României la Ciudad Real

În această săptămână, conf. univ. dr. Claudia Gilia, cadru didactic universitar al Universităţii Valahia din Târgovişte, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative se află la Universitatea Castilla La Mancha din Ciudad Real în cadrul unui program de mobilitate profesională Eras-mus+. Pe lângă activităţile didactice, Claudia Gilia şi-a făcut timp şi […]