NICU CROITORU ÎL VREA PE IAMANDACHE LA TIMIȘOARA

Mihai ROŞOIU
0 0

Fanii Politehnicii Timișoara nu au primit motive să viseze frumos, în sensul ca echipa să mai urce în clasament foarte multe poziții în primăvară, după reunirea echipei. Sunt aduși și jucători noi, deocamdată fără contracte parafate, între care cei mai cunoscuți sunt Gabriel Plumbuitu (Metaloglobus) sau Alexandru Iamandache (FC Pucioasa).

La reunire au fost prezenți 33 de jucători. Au absentat Robert Popeț și Sebastian Serediuc, în continuare accidentați, dar și Daniel Benzar, în continuare ”dispărut” în SUA, unde se află și acum, conform informațiilor www.liga2.prosport.ro. Clubul îl așteaptă și pe Stefan Vukoje, unul dintre cei doi străini testați în noiembrie. ”Colegul” Balsa Rogosic a fost prezent la reunire.

Echipa timișoreană s-a antrenat la Baza Sportivă 2, între mici nămeți, deși intenția inițială era pe terenul de la stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Dintre cei noi care nu sunt din propria pepinieriă îi amintim pe mijlocașul de 17 ani Gabriel Plumbuitu, trecut pe la Daco-Getica, Gaz Metan Mediaș și Metaloglobus, unde a fost în prima parte a sezonului, atacantul de 22 de ani Alexandru Iamandache de la FC Pucioasa, de unde a venit și Nicolae Croitoru, Emanuel Gheorghiță, de la Câmpulung Muscel, și Luigi Marius Pop, de la Sportul Șimleul Silvaniei.

Poliștii au parafat cinci amicale. Față de alte perioade precompetiționale, de data aceasta nu va exista un amical cu concitadina Ripensia.

”E un sezon extrem de important pentru echipa noastră, pentru că sunt nouă jocuri foarte dificile, iar situația din clasament, ne obligă să tratăm cu foarte mare atenție această perioadă. Ca și număr sunt suficiente, ne-am fi dorit să avem adversari și din ligile superioare, aici mă refer Liga 2 și 2. În cazul primei divizii, lucrurile sunt mai greu de realizat, pentru că Liga 1 începe sezonul destul de devreme, iar cu echipele de Luba 2, din păcate, n-am reușit să realizăm niciun joc de pregătire. Însă vedem ce se va întâmpla. Ripensia n-au vrut, nici Viitorul Pandurii. Au mai fost și alte discuții și cu alte echipe, programul este diferit și n-am reușit să cădem de acord”, a declarat antrenorul Nicolae Croitoru.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

OMS: peste 50% din populația Europei ar putea fi infectată cu varianta Omicron în următoarele două luni

Peste 50% dintre europeni ar putea să se infecteze cu varianta Omicron a noului coronavirus în următoarele șase-opt săptămâni, a anunțat marți directorul pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).În prima săptămână a anului 2022, în Europa au fost raportate în total mai mult de 7 milioane de cazuri […]