NICU CROITORU, DUPĂ DEPUNCTAREA CHINDIEI: „SPER CA LUCRURILE SĂ INTRE PE UN FĂGAȘ NORMAL”

Date:

Datoria către Căbuz nu a fost stinsă în termenele date de Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal, iar echipa antrenată de Vasile Miriuță a pierdut două dintre punctele obținute în acest sezon, fapt care i-a atras o cădere de pe locul 8 pe 11 și acum se află la patru puncte în spatele ultimelor două poziții calificabile la finalul sezonului regular în play-off-ul de promovare.

”E o perioadă destul de dificilă pentru club, nu generată de ceea ce se întâmplă acum, ci sunt niște probleme care vin din trecut, practic de la finalul sezonului trecut. Noi sperăm ca lucrurile să intre pe un făgaș normal. Sigur că decizia de astăzi ne pune într-o situație delicată, dar sperăm că lucrurile se vor rezolva”, a comentat, pentru Liga2.ro, Nicolae Croitoru.

Întrebat de ce s-a ajuns la această depunctare, dacă clubul a uitat cumva de litigiul cu Căbuz sau altele au fost problemele pentru care nu s-a achitat datoria până în data de 13 octombrie, data limită până la care Chindia trebuia să facă dovada plății pentru a nu suferi scăderi de puncte, fostul antrenor al Chindiei sau Poli Timișoara, devenit între timp vicepreședinte de club, a spus că nu se ocupă de aceste situații și nu discută despre ele.

”Eu nu sunt în măsură să vă dau informațiile astea, pentru că nu eu mă ocup de problemele astea și nici nu ar fi normal. Și dacă aș putea, nu ar fi normal, pentru că eu am altă activitate în club. Mă interesează situația clubului, pentru asta este activitatea noastră în club, doar că partea administrativă nu îmi revine mie și de aceea nu sunt eu cel care trebuie să discut despre aspectele astea. Partea mea este partea tehnică, acolo pot să discut, despre Centrul de copii și juniori pot să discut”, a spus Nicolae Croitoru pentru liga2.prosport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Panică și groază, o casă a fost cuprinsă de flăcări 

Pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui...

Șoferii trebuie să fie foarte atenți când  temperatura trece de 35 de grade Celsius

Aceștia trebuie să își adapteze limita de viteză în...

Incendiu puternic între localitățile Perșinari și Raciu

Un incendiu de vegetație a izbucnit ieri,  între localitățile...

Jandarmeria Dâmbovița este mandră de rezultatele jandarmului Constantin Rizea 

Plutonierul-adjutant șef Constantin Rizea a primit din partea primarului...