NICIUN TÂRGOVIŞTEAN ÎN ECHIPA ETAPEI

Mihai ROŞOIU

Portari
Andrei Vlad (FCSB / 21 de ani) –
A arătat şi în acest meci că a crescut mult valoric. A avut patru intervenţii decisive, în urma cărora bucureştenii şi-au păstrat invincibilitatea pe teren propriu.
FUNDAŞI
Ondrej Baco (Gaz Metan / 24 de ani) – A avut o evoluţie fără greşeală în defensivă, iar în una dintre urcările în atac a reuşit să marcheze singurul gol al meciului.
Iulian Cristea (FCSB / 26 ani) -Este fundaşul golgheter din acest sezon, în dreptul său fiind trecut al patrulea gol, dintre care trei au fost reuşite în urma unor faze fixe.
Cosmin Frăsinescu (Poli Iaşi / 35 de ani) – Veteranul ieşenilor a fost ca un zid în faţa atacanţilror adverşi. A ajuns la 416 meciuri disputate în principala competiţie internă din România.
MIJLOCAŞI
Răzvan Grădinaru (FC Voluntari / 25 de ani) – A înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din această etapă, şut din afara careului mare. Este un fotbalist care consumă multă energie pe durata unei partide.
Boubacar Fofana (Sepsi OSK / 31 de ani) – A fost cel mai bun de pe teren în duelul dintre FCSB şi Sepsi OSK, evoluţia sa fiind încununată şi cu un gol.
Paul Anton (Dinamo / 29 de ani)

 • A depus un efort consistent la centrul terenului, unde a recuperat multe baloane, dar a şi participat la construcţia atacurilor. A înscris pentru a treia oară în sezonul actual.
  Hamidou Keyta (FC Botoşani / 26 de ani) – Şi în acest meci, Hami-dou a fost cel mai periculos jucător al moldovenilor. A înscris pentru a patra etapă la rând şi a ajuns la nouă goluri marcate şi două pase decisive în 14 jocuri.
  ATACANŢI Constantin Budescu (Astra / 31 de ani) – Magnific! Venirea lui Eugen Neagoe pe banca giurgiuvenilor l-a readus în prim-plan pe unul dintre cei mai tehnici fotbalişti prezenţi în Liga 1 în ultimul deceniul, cea mai recentă prestaţie din 2020 fiind una de-a dreptul fantastică, trei goluri şi o pasă decisivă.
  Shlomo Azulay (Astra / 31 de ani) – Deşi s-a aflat pe teren doar în ultima jumătate de oră, a contribuit din plin la succesul giurgiuvenilor: două goluri şi o pasă decisivă.
  Andrei Cristea (Poli Iaşi / 36 de ani) – Intrarea sa pe teren în repriza secundă a schimbat în bine jocul ofensiv al moldovenilor. A înscris pentru a 113-a oară în CASA Liga 1.
  ANTRENORUL ETAPEI
  Eugen Neagoe (Astra / 53 de ani)
 • A reuşit revitalizarea Astrei, pe care a luat-o de pe ultima poziţie şi a dus-o în apropierea locurilor de play-off. Este neînvins în cele şase meciuri din Liga 1, iar în ultima etapă a reuşit cea mai clară victorie din istoria giurgiuve-nilor pe prima scenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Obiceiuri şi tradiţii care fac din Crăciun o sărbătoare unică şi preţuită în întreaga lume

Suntem în prag de mare sărbătoare creştină şi An Nou, spre care miliarde de oameni privesc cu încredere şi speranţa de mai bine. O diversitate uriaşă de tradiţii şi obiceiuri, din care ne-am permis să vă prezentăm câteva, care fac din Crăciun o sărbătoare unică şi extrem de populară pe […]