NICIUN TÂRGOVIŞTEAN ÎN ECHIPA ETAPEI LPF

Mihai ROŞOIU

PORTAR
David Lazar (Astra / 28 de ani / 9 jocuri) – Continuă evoluţiile foarte bune. Dă încredere colegilor cu intervenţiile sale. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.
FUNDAŞI
Daniel Graovac (Astra / 26 de ani / 19 jocuri) – Sa integrat perfect la Astra. A fost titular în 19 dintre cele 20 de jocuri. Prestaţia din ultima rundă a fost una lăudabilă.
Andrei Miron (FC Botoşani / 25 de ani / 16 jocuri)
– Experimentatul fundaş al moldovenilor a condus excelent defensiva în faţa campioanei, contribuiind astfel la o victorie importantă în lupta pentru un loc în playoff.
Ousmane Viera (FC Hermannstadt / 32 de ani / 17 jocuri) – A fost ca un zid în faţa atacanţilor adverşi. A marcat şi un gol, al 10-lea în 196 de meciuri disputate pe prima scenă din România.
MIJLOCAŞI
Marius Ştefănescu (Sepsi OSK / 21 de ani / 9 jocuri) – Debutant în acest sezon, a marcat primele lui goluri în CASA Liga 1. Leo Grozavu crede mult în acest tânăr, pe care-l vede cu un potenţial mare de creştere.
Olimpiu Moruţan (FCSB / 20 de ani / 9 jocuri) –
Introducerea sa pe teren a schimbat jocul „roş-albaştrilor”. A contribuit la ambele goluri izbutite de bucureşteni. Este un jucător cu calităţi tehnice deosebite.
Razvan Dâlbea (FC Hermannstadt / 38 de ani / 11 jocuri) – A făcut un meci foarte bun. A înscris primul său gol din acest sezon şi a devenit cel mai în vârstă marcator din stagiunea curentă.
Louis Munteanu (Viitorul / 17 ani / 7 jocuri, FOTO) – Noua perlă promovată din Academia Gheo-rghe Hagi a avut nevoie doar de 20 de minute pentru a schimba soarta meciului. A înscris golul decisiv cu o execuţie frumoasă.
ATACANŢI
Mihai Roman I (FC Botoşani / 35 de ani / 10 jocuri) – A fost din nou principala armă din atacul botoşănenilor. A marcat golul victoriei, al treilea în ediţia curentă.
Yazalde Gomes (FC Hermannstadt / 31 de ani / 18 jocuri) – A avut o evoluţie entuziasmantă! A contribuit la succesul sibienilor cu două reuşite, ajungând la 15 goluri în 68 de meciuri disputate în CASA Liga 1.
Florinel Coman (FCSB / 21 de ani / 16 jocuri) -Foarte activ pe durata meciului. A driblat, a pasat, a şutat de mai mlte ori la poarta adversă şi a marcat pentru a opta oară în ediţia curentă. Se înscrie cu şanşe reale în lupta pentru titlul de golgheter.
ANTRENORUL ETAPEI Gheorghe Hagi (Viitorul / 54 de ani) – A fost inspirat în repriza secundă, când i-a introdus în teren pe Cosmin Matei şi Louis Munteanu, care au adus prospeţime în joc şi au contribuit din plin la o victorie extrem de importantă în lupta pentru locurile fruntaşe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REZULTATE BUNE LA CUPA SCORPION

Karateka Clubului Sportiv Târgovişte, antrenaţi de lonuţ Munteanu, şi-au îmbunătăţit substanţial zestrea de medalii pe final de 2019. Sportivii clubului nostru s-au prezentat la înălţime la cea de-a 12-a ediţie a Cupei Scorpion, iar pe durata competiţiei au reuşit să urce de cinci ori pe podiumul de premiere. Performerul delegaţiei […]