Niciun profesor nu va returna banii din subvenţia de 150 de euro

Ş.E.

profesorMinisterul Fondurilor Europene dezminte informaţiile apărute în presă în ultima perioadă: cadrele didactice nu vor înapoia niciun ban din subvenţia de 150 de euro (aproximativ 700 de lei). Proiectul aprobat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane respectă toate regulile europene.
Conform procedurilor în vigoare, implementarea acestui proiect va fi asigurată de Ministerul Educaţiei Naţionale, în calitate de beneficiar al proiectului, iar verificarea implementării va fi efectuată de Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, după ce beneficiarul proiectului va solicita rambursarea cheltuielilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sorana, în coborâre! Târgovişteanca a ajuns pe locul 92 după ce săptămâna trecută s-a aflat pe poziţia 91

Simona Halep se menţine pe locul al treilea în clasamentul WTA, fiind singura româncă din top 30. O urcare notabilă a înregistrat Alexandra Dulgheru care după succesul de săptămâna trecută a intrat în top 100, ajungând pe poziţia 84. Sorana Cîrstea a rămas la rându-i între primele 100 de jucătoare […]