NICIUN JUCĂTOR AL CHINDIEI TÂRGOVIŞTE ÎN ECHIPA ETAPEI A 20-A

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Cătălin Căbuz (Viitorul / 24 de ani) – A făcut o partidă mare pe stadionul Marin Anastasovici, ajutându-şi echipa să plece cu un punct.
FUNDAŞI
Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) – A marcat golul victoriei şi a tras echipa după el la Arad. Denis Haruţ (FC Botoşani / 21 de ani) – Impecabil în faza defensivă! A participat cu succes şi la fazele de dezvoltare. Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) – A deschis scorul într-un moment dificil al clubului, cu mulţi dintre titulari afectaţi de coronavirus.
Mario Camora (CFR Cluj / 34 de ani) – Este o legendă a clubului clujean! Străinul cu cele mai multe meciuri din istoria campionatului românesc şi-a respectat cartea de vizită şi în partida cu Chindia.
MIJLOCAŞI
Olimpiu Moruţan (FCSB / 21 de ani) – Evoluţia sa din meciul cu Poli Iaşi se poate caracteriza printr-un singur cuvânt: strălucitoare! A marcat, de asemenea, un gol superb în minutul 67. David Meza Colli (FC Argeş / 32 de ani) – Paraguaianul şi-a regăsit încrederea şi constanţa în joc.
Antoni Ivanov (FC Voluntari / 25 de ani) – şi-a băgat echipa în meci cu un gol în debutul reprizei secunde. Bulgarul, împrumutat de la Universitatea Craiova, pare să se simtă excelent la Voluntari. Adrian Păun (CFR Cluj / 25 de ani) – A marcat golul victoriei şi arată o creştere de formă îmbucurătoare.
ATACANŢI
Octavian Popescu (FCSB / 18 ani) – A marcat primul său gol în CASA Liga 1 şi a dat o pasă decisivă. Cifre statistice impresionante în ultimele etape. Cephas Malele (FC Argeş / 27 de ani) – A marcat golul egalizator al echipei sale. Fotbalistul elveţian născut în Angola este greu deţinut în faţa porţii.
ANTRENOR
Ionel Gane (Dinamo / 49 de ani) -A reuşit să facă un grup unit din fotbalişti debusolaţi. Are meritul de a fi gestionat perfect o deplasare grea, pe terenul unei echipe care prestează un fotbal de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎMPREUNĂ O AJUTĂM PE MAIA ŞTEFANIA! MOMENT EMOŢIONANT LA ANTRENAMENTUL ECHIPEI DE VOLEI

Jucătoarele şi antrenorii echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte au avut un invitat special la antrenamentul din 2 februarie. Şedinţa de pregătire a liderului Diviziei A1 a fost urmărit de Maia Ştefania Mihai, o adolescentă, care se confruntă cu o problemă de sănătate gravă.Elevă în clasa a IX […]