NICIUN JUCĂTOR AL CHINDIEI TÂRGOVIŞTE ÎN ECHIPA ETAPEI A 20-A

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Cătălin Căbuz (Viitorul / 24 de ani) – A făcut o partidă mare pe stadionul Marin Anastasovici, ajutându-şi echipa să plece cu un punct.
FUNDAŞI
Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) – A marcat golul victoriei şi a tras echipa după el la Arad. Denis Haruţ (FC Botoşani / 21 de ani) – Impecabil în faza defensivă! A participat cu succes şi la fazele de dezvoltare. Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 33 de ani) – A deschis scorul într-un moment dificil al clubului, cu mulţi dintre titulari afectaţi de coronavirus.
Mario Camora (CFR Cluj / 34 de ani) – Este o legendă a clubului clujean! Străinul cu cele mai multe meciuri din istoria campionatului românesc şi-a respectat cartea de vizită şi în partida cu Chindia.
MIJLOCAŞI
Olimpiu Moruţan (FCSB / 21 de ani) – Evoluţia sa din meciul cu Poli Iaşi se poate caracteriza printr-un singur cuvânt: strălucitoare! A marcat, de asemenea, un gol superb în minutul 67. David Meza Colli (FC Argeş / 32 de ani) – Paraguaianul şi-a regăsit încrederea şi constanţa în joc.
Antoni Ivanov (FC Voluntari / 25 de ani) – şi-a băgat echipa în meci cu un gol în debutul reprizei secunde. Bulgarul, împrumutat de la Universitatea Craiova, pare să se simtă excelent la Voluntari. Adrian Păun (CFR Cluj / 25 de ani) – A marcat golul victoriei şi arată o creştere de formă îmbucurătoare.
ATACANŢI
Octavian Popescu (FCSB / 18 ani) – A marcat primul său gol în CASA Liga 1 şi a dat o pasă decisivă. Cifre statistice impresionante în ultimele etape. Cephas Malele (FC Argeş / 27 de ani) – A marcat golul egalizator al echipei sale. Fotbalistul elveţian născut în Angola este greu deţinut în faţa porţii.
ANTRENOR
Ionel Gane (Dinamo / 49 de ani) -A reuşit să facă un grup unit din fotbalişti debusolaţi. Are meritul de a fi gestionat perfect o deplasare grea, pe terenul unei echipe care prestează un fotbal de calitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎMPREUNĂ O AJUTĂM PE MAIA ŞTEFANIA! MOMENT EMOŢIONANT LA ANTRENAMENTUL ECHIPEI DE VOLEI

Jucătoarele şi antrenorii echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte au avut un invitat special la antrenamentul din 2 februarie. Şedinţa de pregătire a liderului Diviziei A1 a fost urmărit de Maia Ştefania Mihai, o adolescentă, care se confruntă cu o problemă de sănătate gravă.Elevă în clasa a IX […]