NICIUN JUCĂTOR AL CHINDIEI ÎN ECHIPA ETAPEI

Mihai ROŞOIU
0 0

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
Iată cum arată echipa ideală a etapei a 10-a:
PORTAR
Flavius Croitoru (FC Argeș /29 de ani) -Titularizat pentru întâia oară în campionatul curent, a apărat un penalty și a mai avut alte două intervenții prin care a păstrat neatinsă plasa porții argeșenilor.
FUNDAȘI
Mihai Căpățĩnă (Universitatea Craiova / 25 de ani) – Introdus pe durata reprizei secunde în locul lui Antoine Conte, a reușit un gol, primul în tricoul Universității în campionat și o pasă decisivă.
lulian Cristea (FCSB / 27 ani) – A pasat decisiv pentru reușita colegului său din defensivă, Paulo Vinicius. S-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor.
Joyskim Dawa (FC Botoșani /25 de ani) – Puternicul fundaș folosit de Marius Croitoru în centrul defensivei și-a trecut în cont primul gol în principala competiție din România.
Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova / 28 de ani) – Experimentatul fundaș stânga l-a înlocuit cu brio pe căpitanul Nicușor Bancu, dovedind că poate fi oricând o soluție sigură.
MIJLOCAȘI
Andrei Ciobanu (Farul / 23 de ani) -Introdus pe teren în ultimele 20 de minute, a înscris golul care le-a adus constănțenilor a cincea victorie pe teren propriu din acest sezon.
Vadim Rață (FC Voluntari / 28 de ani) -Se dovedește a fi un transfer reușit. A înscris pentru a treia oară în acest sezon.
Alexandru Chipciu (CFR Cluj / 32 de ani) – Prima sa reușită din acest sezon de CASA Liga 1 se înscrie pe lista celor mai frumoase goluri marcate în primele 10 runde.
ATACANŢI
Sekou Sidibe (FC U 1948 / 20 de ani) -Un jucător cu o tehnică deosebită, aspect sesizat și în această rundă, în care a finalizat cu gol o acțiune personală spectaculoasă.
Claudiu Keșerü (FCSB / 34 de ani) – A înscris pentru a treia etapă la rând. Este vârful de care roș-albaștrii aveau nevoie pentru a reveni pe locurile fruntașe.
Andrei lvan (Universitatea Craiova / 24 de ani) – Recital, Ivan! A scos un penalty, a marcat a șasea oară în carieră pe prima scenă în poarta lui Dinamo și a executat lovitura liberă în urma căreia a înscris Mihai Căpățînă.
ANTRENORUL ETAPEI
Liviu Ciobotariu (FC Voluntari / 50 de ani) – Conduși excelent de pe bancă, ilfovenii pot fi considerați surpriza plăcută din primele 10 runde, asta după ce au ajuns la a patra victorie consecutivă în Liga 1.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NOUL PROTOCOL MEDICAL FRB PENTRU LNB ȘI CR (SEPTEMBRIE 2021)

Ținând cont de noile norme și reglementări referitoare la pandemia COVID-19, Consiliul Director al Federației Române de Baschet, cu avizul Comisiei Medicale condusă de generalul de brigadă dr. Florin Oancea, a hotărât actualizarea Protocolului Medical FRB pentru competițiile de baschet care se desfășoară în sălile de sport.Totodată, ținând cont evoluția […]