NICIO ŞANSĂ PENTRU ROMÂNIA

Mihai ROŞOIU

Echipa naţională de baschet feminin a încheiat campania de calificare la FIBA Women’s EuroBasket 2021 cu două înfrângeri, în faţa principalelor favorite din Grupa D, Cehia şi Italia.
în primul meci disputat în hub-ul de la Istanbul, România a cedat net în faţa Cehiei, 52-100. A urmat partida contra Italiei, în care Acvilele au jucat extrem de ambiţios în prima parte, punând reale probleme peninsularelor. Experienţa Italiei şi-a pus însă amprenta pe finalul jocului, formaţia din peninsula impunându-se cu 81-66.
Reprezentativa noastră, condusă de Ayhan Avci, Muge Berkalp şi Miruna Crasnic, a încheiat grupa D pe ultima poziţie, după Cehia, Italia şi Danemarca.
După terminarea calificărilor, pentru turneul final al FIBA Women’s EuroBasket 2021 s-au calificat următoarele formaţii: Slovenia, Suedia, Rusia, Cehia, Serbia, Belarus, Belgia, Slovacia, Croaţia, Grecia, Muntenegru, Bosnia Herţegovina, Italia şi Turcia. Tabloul turneului final va fi completat de Franţa şi Spania în calitate de ţări organizatoare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţiştii dâmboviţeni au continuat să acţioneze pentru a verifica modul în care se respectă prevederile legale impuse în contextul COVID-19

Pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul coronavirus, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, împreună cu jandarmi, pompieri şi poliţişti locali, au continuat acţiunile în zonele de interes, respectiv in zonele unde se formează aglomerări de persoane, centre comerciale, pieţe şi mijloace de transport […]