NICIO ŞANSĂ ÎN FAŢA „CÂINILOR”! Dinamo Bucureşti – Chindia Târgovişte 4-1 (1-1)

Mihai ROŞOIU

Marcatori: Pitjan (32-autogol), R. Grigore (69), Perovic (82-pen), Montinu (90+3)/ Benga (42). Dinamo: Piscitelli- Corbu, Puljic, M. Popescu, R. Grigore (88 Mihaiu) – De Moura, Nistor, Filip, Sorescu -Moldoveanu (46 D. Popa), Perovic (90 Montini). Antrenor: Dusan Uhrin Jr.
Chindia: Aioani – C. Dinu (70 Dudea), Benga, Pitjan, Neciu – Raţă, Novac (73 Florea), L. Mihai (83 Burlacu), Yameogo – Bic, Dumiter. Antrenor: Viorel Moldovan.
Dinamo – Chindia 4-1. „Câinii” au făcut spectacol pe finalul jocului şi obţin trei puncte preţioase în lupta pentru play-off. Echipa din Ştefan cel Mare este la două puncte de FCSB, dar roş-albaştrii au un meci mai puţin disputat.
Dinamo leagă victoriile şi rămâne în cărţi pentru un loc în play-off. Alb-roşii au primit o mână de ajutor, în Ştefan cel Mare, de la Chindia, care şi-a dat autogol după un sfert de oră. Chindia a egalat până la pauză prin Benga.
După pauză, surpriza lui Dusan Uhrin din primul 11, Ricardo Grigore a marcat pentru 2-1. Nistor a scos un penalty pe care l-a transformat fără emoţii Perovic. Montini a avut şi el chef de fotbal şi a stabilit scorul final din pasa puştiului Andreas Mihaiu. S-a terminat 4-1, iar Dinamo a reuşit cea mai clară victorie din acest sezon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Moldovan explică eşecul Chindiei

Chindia Târgovişte a ajuns la şapte etape fără succes în Liga 1, după eşecul cu Dinamo, scor 4-1, dar antrenorul Viorel Moldovan spune că echipa sa va reuşi să treacă peste acest moment dificil. Viorel Moldovan spune că a ales o abordare defensivă cu Dinamo pentru că în ultimele mecj-uri […]