NICI DE DATA ASTA! CHINDIA TÂRGOVIŞTE – SEPSI OSK SF. GHEORGHE 1-1 (1-0)

Mihai ROŞOIU

Stadion: „Ilie Oană” (Ploieşti) Au marcat: Diallo (min. 27), Fulop (min. 46) ECHIPELE DE START: Chindia: D. Moldovan – Martac, Piţian, Diallo, Corbu – Yameogo, Raţă, Bîc, Şerban – Barbu, Berisha
Rezerve: Popescu, Benga, Florea, Dangubic, Dumitraşcu, Novac, Atănase. Antrenor: Viorel Moldovan

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Ţincu, Ştefan -Vaşvârî, I. Fulop, Kovacs, Diaz -Cârnat, Dumiter. Antrenor: Leo Grozavu.
Rezerve: Achahbar, Celea, Fejer, L.Fulop, Gal-Andrezly, Karanovic, Ştefănescu Arbitru: Iulian Dima / Asistenţi: Bogdan Gheorghe, Mihai Dragoş Iliescu
Partida s-a desfăşurat la Ploieşti pe o ploaie torenţială. Cele două echipe au ratat multe

ocazii, dar au înscris şi două goluri frumoase. În total s-au trimis 20 de şuturi la poartă.
Bradley Diallo a fost înger şi demon. Fundaşul de la Chindia Târgovişte a deschis scorul în minutul 27 după o lovitură de cap spectaculoasă. Fundaşul francez a fost implicat şi la golul din care a egalat formatja lui Leo Grozavu. Fulop a şutat, mingea l-a lovit în spate pe Diallo şi a ajuns în poartă. S-a terminat 1-1.

Chindia Târgovişte a acumulat 14 puncte şi a egalat Clinceniul, formaţia de pe locul 6 din play-out, poziţie de baraj. Sepsi are 19 puncte şi ocupă poziţia a doua din play-out. Min 90. Învălmăşeală în careul gazdelor. Fulop nu reuşeşte să şuteze la poartă.
Min 85. Cârnat execută periculos o lovitură liberă din afara careului. Mingea trece peste poartă Min 73. Dumiter, şut bombă din afara careului. Mingea trece

puţin pe lângă poartă.
Min 65. Plouă tot mai tare la
Ploieşti, iar terenul le pune mari
probleme jucătorilor
Min 46. Gooooool Sepsi. Cârnat
pleacă pe contraatac, îi pasează
lui Fulop care trage la poartă.
Mingea a fost deviată de Diallo şi
a ajuns în poarta lui Dinu
Moldovan
Min 46. A început repriza a doua Min 45. Pauză la Ploieşti. Echipa lui Viorel Moldovan conduce cu 1-0 după 45 de minute Min 44: Yameogo şutează din unghi, din careu, dar mingea a fost respinsă de Niczuly Min 36. Ratare uriaşă Sepsi. Diaz primeşte cadou o minge, îi pasează cu întârziere lui Dumiter care ajunge singur cu portarul, dar Dinu Moldovan respinge Min 27. Goooool Chindia. Fază frumoasă a echipei gazdă, Şerban centrează şi Bradley Diallore ia spectaculos cu capul şi înscrie.
Min 16. Ocazie mare Cârnat care se trezeşte singur în careul de şase metri, dar a trimis mingea cu capul pe lângă poartă. Min 15. Ocazie pentru Sepsi. Dinu Moldovan a respins în afara terenului o centrare periculoasă expediată de Cârnat. Mingea se îndrepta spre vinclu, iar portarul gazdelor nu a riscat nimic Min 8. Prima ocazie a meciului. Barbu este singur în careu, se decide greu cu picior şutează şi trimite mingea spre poartă, dar Niczuly a respins cu vârful degetelor.
Min 1. A început partida de la Ploieşti. Este primul meci care se joacă fără spectatori după ultimele decizii ale Guvernului României privind epidemia de coronavirus.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FOTBAL FĂRĂ SPECTATORI

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan Burleanu – Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga – Vicepreşedinte FRF, având în vedere punctul 2 al Hotărârii nr. 6 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor în […]