NEMEC INGROAPA CHINDIA. FC Voluntari – Chindia Targoviște 2-1 (1-0)

Mihai ROŞOIU

Stadion: Anghel lordănescu (Voluntari)
Au marcat: I. Gheorghe ’25 și Nemec ’69 / Popa ’49
FC Voluntari: Popa -Ricardinho (Costin ’67), Tamaș, Armaș, Briceag (Tavares ’86) -Achim, Droppa – Lopes, Rață, I. Gheorghe – Nemec (Paraschiv ’85). Antrenor: Liviu Ciobotariu
Chindia Targoviște: Moldovan – Căpușă, Celea (Cherchez ’86), Baxevanos, Rrumbullaku (Neguț ’46)- A. Șerban (Matiș ’79), lacob (Suciu ’79), Dulca, Popadiuc – Popa, Florea (Cantave ’79). Antrenor: Emil
Săndoi
Cartonașe galbene: Rață ’31, Tamaș ’36, Achim ’40, Droppa ’43, Ricardinho ’63, Nemec ’76 / Florea ’26, Dulca ’34
Cartonaș roșu: Achim ’83
Arbitri: Marian Barbu – Imre-Laszlo Bucsi, Mihăiță Necula -Andrei Moroiță
Observator: Adrian Vidan.
După eșecul de la Arad, FC Voluntari a obținut a doua victorie în 7 etape scurse din acest sezon, un 2-1 cu emoții cu Chindia Targoviște.
Meciul a început cu o șansă mare a ilfovenilor, când portarul
a blocat tentativa de scăriță a lui Marcelo Lopes. Chindia a dat replica prin Andrei Șerban, însă cei care au marcat au fost oamenii lui Liviu Ciobotariu, în minutul 25, prin Ion Gheorghe.
Marcelo Lopes și-a încercat apoi norocul cu un șut de la distanță și același lucru l-a făcut și Căpușă, la cealaltă poartă, dar ambii portari au fost pe fază. Nici Ricardinho nu a avut mai mult noroc, iar apoi Lopes a mai ratat o șansă mare, pe un contraatac, când a preferat să șuteze în loc să paseze, scrie digisport.ro.
Ultima șansă a primei reprize a aparținut Chindiei, echipă care a început cu gol partea secundă. A egalat Daniel Popa cu o lovitură de cap, apoi Neguț a ratat o ocazie bună. Voluntariul a dat replica prin Nemec, dar Moldovan a respins spectaculos de sub transversală.
Din a doua încercare, Nemec a marcat după câteva minute și ilfovenii au făcut 2-1.
Până la final, Achim a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, iar Voluntariul a ratat ultima șansă a meciului, prin Paraschiv.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SĂNDOI, SURPRINS DE ATITUDINEA ECHIPEI

Emil Săndoi nu și-a ascuns îngrijorarea după ce eșecul a venit pe fondul unor noi erori defensive.„Am jucat slab în prima repriză, și ca așezare în teren am stat prost, și golul lor a venit pe o poziționare greșită, Voluntari ne-a dominat.Apoi în repriza a doua ne-am revenit, am și […]