Published On: joi, aug. 8th, 2019

NEICUŢESCU S-AR PUTEA ÎNTOARCE LA DINAMO

nichiduta.ro

Ionel Dănciulescu, 42 de ani, directorul sportiv al celor de la Dinamo, a anunţat sâmbătă seara, aproape de miezul nopţii, că roş-albii ar putea să-l aducă înapoi pe atacantul Mihai Neicuţescu (20 de ani), de la Chindia Târgovişte.
Vârful împrumutat din nou în această vară la Chindia impresionează în acest start de sezon: a înscris două goluri în 4 meciuri, fiind cel mai periculos om din atacul nou-promovatei.
„Deocamdată sunt la Chindia, nu m-a căutat nimeni de la Dinamo”, a spus Neicuţescu după golul din meciul cu CFR Cluj, 1-4.
Neicuţescu a primit un răspuns prompt din partea directorului sportiv Ionel Dănciulescu, aflat în studioul TV Digi Sport: „Poate va fi căutat. Ne gândim să-l aducem înapoi”, a spus fostul atacant.
Neicuţescu, jucător crescut de Dinamo, alături de care a câştigat Liga Elitelor U19 în 2017, a fost cedat pentru prima oară la Chindia încă de iarna trecută, decizia aparţinându-i atunci lui Mircea Rednic.
Atacantul de 20 de ani a rămas la Chindia şi în această vară, unde se află alături de fundaşul Alin Dudea, 22 de ani, un alt jucător împrumutat în repetate rânduri de dinamovişti în ultimele sezoane.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro