NEICUŢESCU A REVENIT LA DINAMO

Mihai ROŞOIU

Mihai Neicuţescu a plecat de la Dinamo în această iarnă, după ce fotbalistul în vârstă de 20 de ani nu a primit foarte multe şanse în prima parte a sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano. Atacantul a prins doar 201 minute în 5 meciuri, iar oficialii din „Ştefan cel Mare” l-au cedat în Liga 2.
Mihai Neicuţescu revenise la Dinamo la începutul sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, după ce a fost împrumutat la Chindia Târgovişte, dar Florin Bratu, Claudiu Niculescu şi Mircea Rednic nu s-au bazat pe serviciile lui.
Gsp anunţă că Mihai Neicuţescu s-a despărţit de Dinamo Bucureşti şi a revenit la Chindia Târgovişte. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a echipei din Liga 2. Astfel, fotbalistul în vârstă de 20 de ani se va lupta cu noua lui echipă la promovarea în Liga 1 Betano. În prezent, Chindia Târgovişte se află pe locul 5, cu 44 de puncte, la fel ca U Cluj, care e pe 4. Sportul Snagov, echipa de pe prima poziţie, are 46 de puncte.
Mihai Neicuţescu nu e primul jucător care pleacă de la Dinamo în ultima perioadă. Mircea Rednic a mai renunţat la fotbalişti precum Sergiu Popovici, Andrei Tîrcoveanu, Armando Cooper, Jaime Penedo, Daniel Subotic, Teddy Mezague, Gicu Grozav şi Kino Delorge. Mai mult, pe lista plecărilor se mai află Tomislav Gomelt, fotbalist care a cerut un salariu mai mic pentru a rămâne în „Ştefan cel Mare”, Mircea Axente, Ivan Pesic, Giorgos Katsikas, Vlad Olteanu şi Daniel Popa.
Contactul lui Mihai Neicuţescu cu Dinamo Bucureşti se termină pe 30 iunie 2022 şi este un produs al echipei din „Ştefan cel
Mare”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA RAMANE PE LOCUL 84

Simona Halep începe, luni, săptămâna cu numărul 62 în fruntea clasamentului WTA, dar avansul ei faţă de ocupanta locului secund, germana Angelique Kerber, a scăzut de la 1.046 de puncte la 766 de puncte, după ce jucătoarea română nu şi-a apărat titlul de anul trecut de la Shenzhen. Prin această […]