NEATENŢIA ÎN TRAFIC FACE VICTIME

0 0

Accident la Pitaru, pe DJ711 A, pe raza localităţii Potlogi, un bărbat de 26 ani, în timp ce conducea autocamionul marca Mercedes, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul din faţă, marca Ford, condus de către un şofer de 21 ani, fiind proiectat în autoturismul marca Renault, parcat în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat rănirea conducătorului autoturismului marca Ford, precum şi a altor două persoane cu vârsta de 18 ani şi de 25 ani, pasageri în acelaşi autoturism.
Pompierii ajunşi la locul intervenţiei, au constatat că sunt implicate în accident două autoturisme şi un camion, fiind identificate trei persoane rănite. S-a acordat primul ajutor de către echipajul de paramedici şi echipajul medical de la SAJ. A acţionat Garda Potlogi cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de la SAJ DB. Victimele au fost conştiente, cooperante şi au prezentat diverse traumatisme, fiind transportate către o unitate spitalicească.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauza exactă a evenimentului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Portofel cu acte şi bani, înapoiat de jandarmi unui elev

Datorită vigilenţei de care au dat dovadă jandarmii care îşi desfăşoară serviciul la Judecătoria Târgovişte, o persoană şi-a recuperat, portofelul pierdut în faţa liceului. Tânărul, elev în vârstă de 19 ani, din localitatea Drăgăeşti-Pământeni, se afla la examenul de bacalaureat, iar la ieşirea din instituţia de învăţământ, din neatenţie a […]