Neagoe şi Pencea Nu sunt jucători care să facă diferenţa

A.l.
0 0

SPORTNici în acest mercato de vară, Chindia n-a fost activă pe piaţa transferurilor. Pe lângă faptul că i-a „repatriat” pe Bicher şi Roşciugă (reveniţi de la F.C. Aninoasa), gruparea de lângă bătrânul Turn i-a luat pe Andrei Neagoe (29 de ani, mijlocaş) şi Alin Pencea (24 de ani, mijlocaş). Primul e venit de la C.S.M. Râmnicu Vâlcea , celălalt, de la Concordia 2 Chiajna.
Nu ştiu cât de eficiente sunt aceste transferuri, având în vedere că în compartimentul median unde evoluează ei îi găsim pe: L. Mihai, Honciu, Nisipeanu, Stoica, Grigore, Parghel, Roşciugă, Şerban şi chiar Neguţ. Dintre aceştia, Nisipeanu, Stoica, Parghel, Roşciugă, Şerban şi Neguţ sunt jucători sub 21 de ani (U21). Cele două transferuri nu mi se pare că fac parte din categoria celor reuşite. Atât Pencea, cât şi Neagoe, care are un CV stufos (F.C. Argeş, CS Mioveni, Unirea Urziceani, C.S.M.S laşi, UTA Arad, Farul Constanţa, Progresul Bucureşti, Metalul Reşiţa, C.S.M. Râmnicu Vâlcea) nu sunt jucători determinanţi care să facă diferenţa, ca să câştige meci după meci.
Mulţi cunoscători spun că sunt sub valoarea lui Neniţă şi B. Vasile, care au plecat de la Chindia după ce le-a expirat împrumutul de la Viitorul Constanţa. Dar să aşteptăm să înceapă campionatul şi să-i vedem pe Neagoe şi Pencea ce pot. Apoi să-i judecăm.
În altă ordine de idei, Chindia a jucat, pe stadionul Eugen Popescu, cu Viitorul Domneşti (Liga a 3-a), iar sâmbătă, de la ora 18:00, va evolua, la Săftica, contra echipei de primă Ligă, Dinamo Bucureşti.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ECHIPELE DIN LIGA A II-A SUNT OBLIGATE SĂ AIBĂ ANTRENOR CU LICENŢĂ UEFA PRO

Cluburile de Liga a Il-a au primit din partea Federaţiei Române de Fotbal, în urmă cu câteva zile, un fax în care sunt înştiinţate că, în urma hotărării Comitetului Executiv din data de 10 noiembrie 2014 -punctul 10 din sezonul competiţional 2016-2017, sunt obligate să aibă un „antrenor principal deţinător […]