NE-A TREZIT DINAMO! CSM Târgovişte – Dinamo Bucureşti 0 – 3 (18 – 25, 18 – 25, 20 – 25)

Mihai ROŞOIU
0 0

voleiProgramată în „prime-time”, partida de volei dintre CSM Târ-govişte şi Dinamo Bucureşti trebuia să fie un meci echilibrat, însă fetele de la Capitală nu au fost de acord, grăbindu-se să prindă mese în restaurantele de lux de pe Dorobanţi. Aşa că au venit repede până la Târgo-vişte, au jucat, au câştigat şi au zbughit-o spre casă.
Municipalul nu s-a făcut de râs, dar nici prea multe laude nu merită echipa lui Alexandru luhasz, pentru că, indiferent de subiectivismul de care am putea da dovadă, un 3 – 0 rămâne tot 3-0, chit că de fiecare dată gazdele au obţinut ceva punctuleţe. Până la urmă modul în care Dinamo a reuşit să se impună, senzaţia generală fiind că indiferent cât s-ar fi jucat deznodământul ar fi fost acelaşi. Sufletistul Nelu Dobre spunea după meci că, din cauza dorinţei prea mari de a câştiga, evoluţia fetelor a fost mai puţin reuşită… Păi, dacă e aşa, ne întebăm cum se comportă fetele atunci când nu-şi doresc atât de mult victoria.
Eşecul din faţa lui Dinamo e unul normal. În fond, au stat faţă-n faţă vicecampioana ţării şi o echipă nou-promovată care a început sezonul pe ultima sută de metri, dar în viitor nu ne-ar strica puţin mai multă modestie înainte de un astfel de joc.
Înfrângerea nu e un capăt de ţară, iar faptul că, numeric vorbind, echipa noastră e cam „puţină”, mai atenuează puţin din amărăciunea acestui insucces categoric. Pentru fetele lui luhasz luptele importante nu se dau cu echipele ce trag la titlu, ci cu acelea de la jumătatea clasamentului, acolo unde vom fi probabil şi noi.
Cât despre Dinamo, a arătat a echipă. Concentrate, valorase, înalte şi mai ales decise să nu lase loc de interpretări, bucureştencele au jucat atât cât au avut nevoie şi s-au impus mai clar decât o arată scorul.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 3-a: Seria a 6-a Luptă mare în prima parte a clasamentului

În prima parte a clasamentului (zona play-off) din C6 se află S.C.M. Argeş Piteşti (locul 1, cu 22 p), Chindia Târgovişte (2, cu 22 p), F.C. Zagon (3, cu 20 p), F.C.M. Câmpina (4, cu 15 p), Fortuna Poiana Câmpina (5, cu 14 p) şi Atletic Bradu (6, cu 14 […]