NAȚIONALA DE VOLEI FEMININ S-A ÎNCLINAT ÎN FAȚA CEHIEI

Date:

Naționala feminină a României a pierdut în fața Cehiei 1-3 (25-16, 23-25, 26-28, 13-25) în etapa a treia din grupa B a Golden League. ”Tricolorele” învinseseră Cehia, cu același scor, la Ostrava, și au început disputa din Pitești Arena excelent.

Elizabeth Inneh, Adelina Ungureanu, Adriana Matei sau Denisa Ionescu au jucat foarte bine în primul set și România a trecut în avantaj după 25-16. Apoi, jocul echipei noastre a scăzut foarte mult calitativ, au început să apară tot mai multe greșeli și Cehia a fost mereu în față. La 19-24, România a reușit cinci puncte consecutiv, dar nu a avut forța să și egaleze și a pierdut setul, 23-25.

Jocul echipei antrenate de Guillermo Naranjo Hernandez a fost la fel de sinuos și în setul 3. Puncte de mare spectacol, cu reușite, urmate de greșeli incredibile. Am păcătuit din nou la preluare, dar și la serviciu, iar Cehia a profitat de fiecare eroare. România a avut, totuși, minge de set la 25-24, dar nu a putut obține punctul hotărâtor. Cehoaicele, cu Gabriela Orvosova (24 de puncte) în mare formă, au câștigat setul 28-26 și au trecut în avantaj.

Setul 4 avea să fie și ultimul, româncele picând mental după un joc la capătul căruia sperau să sărbătorească o calificare în semifinale.

Eliza Inneh (18 puncte), Adelina Ungureanu (16), Adriana Matei (16), Denisa Ionescu (7), Raisa Ioan (3), Iuna Zadorojnai – CSM TÂRGOVIȘTE (3), Ramona Postea (3) au punctat pentru România care mai are acum șanse doar teoretice la calificarea în semifinalele Golden League.

Urmează meciul cu Slovacia, din 17 iunie, România sperând să-și ia revanșa după înfrângerea din prima manșă, 1-3.

CLASAMENT

1. Cehia                3             2             1             7-5         6

2. Slovacia           2             1             1             4-4         3

3. România         3             1             2             5-7         3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...